Kövess minket Facebook-on

Sale! Pure Egg Membrane View larger

Pure Egg Membrane

5077

Innovatív étrend-kiegészítő, amely a tyúktojáshéj porított hártyáját tartalmazza, amely gazdag könnyen emészthető kollagénben, hialuronsavban, endogén és exogén aminosavakban és egyéb fehérjékben, például kondroitin-szulfátban, valamint mikroelemekben, például vasban, szilíciumban és cinkben.  Természetes C-vitaminnal van dúsítva, amely támogatja a kollagén megfelelő szintézisét az emberi szervezetben az ízületek, kötőszövetek, inak és a bőr megfelelő állapotának megőrzését.

More details

11 990,00 Ft

Információk

A terméktechnológiát a Lengyel Köztársaság Szabadalmi Hivatala szabadalmi oltalom céljából bejegyezte.

Étrend-kiegészítő az ízületek, inak és bőr egészségének támogatására.
Pure Egg Membrane hatása:

 • Segít az ízületi porcok regenerálásában.
 • Serkenti az ízületek mozgásképességét.
 • Minimálisra csökkenti a sportsérülések kialakulását, lelassítja az ízületi porcok elhasználódását.
 • Hozzájárul az ízületek gyulladásának visszaszorításához, csökkenti a duzzanatot és a fájdalmat.
 • Segít a bőr állapotának javításában.
 • Segíti a szervezet elasztinszintézisét és -szállítását
 • Segít javítani a bőr rugalmasságát és feszességét.

Lengyel tudósok felfedezése globális léptékben: sok évnyi kutatás után sikerült olyan technológiát kifejleszteni, amelynek köszönhetően a tyúktojás héjának porított hártyái optimális arányban megtartják az összes értékes összetevőjüket.

Ez az áttörő technológia lehetővé teszi a hártyák leválasztását vegyszerek használata nélkül, aminek köszönhetően teljesen tiszta membránt kapunk.

Magas biológiai biztonság – a tojáshártyákból származó kollagént az jellemzi, hogy gyakorlatilag nem képes kiváltani allergiás és immunológiai reakciókat.

A hártya kinyerése öko megoldás, amely biztonságos a környezetre és az állatokra is.

Összetevői

A természetes tyúktojáshéjhártya egy a természet által létrehozott biogén anyag, amely a kötőszövetek, az ízületek és a bőr számára előnyös összetevőket foglal magában.
A tyúktojáshártyában előforduló minden természetes összetevő szinergikus, komplex hatást fejt ki, nem mindennapi hatékonyásággal rendelkezik. Ezért a hártyát a "természet csodájának" is hívjuk.

 • I, II, III, IV, V, X típusú kollagén
 • Hialuronsav
 • Egyéb fehérjék, például kondroitin-szulfát
 • Endogén és exogén aminosavak
 • Nyomelemek, például vas, szilícium, cink
CSIRKETOJÁSHÉJ-HÁRTYA, ebben:738mg
KOLLAGÉNEKkb. 25%
EGYÉB FEHÉRJÉK (beleértve a gazdag, ciszteinben, kondroitinben, fibronektinben és más anyagokban)kb. 68%
HIALURONSAVkb. 5%
MIKROELEMEK (Fe, Co, Si, Cu, Zn)kb. 2%
TERMÉSZETES C-VITAMIN22mg


Kollagén
A legfontosabb szerkezeti fehérje, amely az emberi szervezet minden fehérjéjének 30%-át adja. 25 éves kortól a szervezet kollagéntermelése csökken.

A tojáshéjhártyákban található kollagén biológiailag tökéletes az emberi szervezetben természetes módon jelen lévő kollagénnel, így a szervezet képes könnyedén felhasználni, és hatékonyan ellátni általa biológiai funkcióit. A legjobb kollagénforrás vegetáriánusok számára.

Hialuronsav

Az emberi szervezetben, főként a bőrben, az ízületi folyadékban és a szem üvegtestében természetes módon előforduló anyag.

A víz megkötésével jelentősen javítja a bőr hidratáltságát, rugalmasságot és feszességet ad. Elengedhetetlen az ízületek egészségének szempontjából is: olyan megoldást hoz létre a szervezetben, amely tökéletes „kenőanyagként” szolgál az ízületek és a csontok közötti súrlódás csökkentésére.

C-vitamin
– nélkülözhetetlen a kollagén megfelelő szintéziséhez. A Pure Egg Membrane étrend-kiegészítőben található természetes C-vitamin acerolakivonatból származik.

Alkalmazás

Megelőzésképpen: Napi 1 kapszula
Segítségképp: Napi 2 kapszula

Csomagolás

90 pullulán kapszula.

Gyakran ismételt kérdések

1. Mi az a Pure Egg Membrane?
Ez egy innovatív étrend-kiegészítő, amely tojáshéjhártyát juttat be a szervezetbe, acerolakivonatból származó természetes C-vitaminnal dúsítva. Elősegíti az ízületek, a csontok, kötőszövetek, izmok és bőr állapotának fenntartásához szükséges kollagén megfelelő szintézisét az emberi testben.

2. Milyen fajtájú / típusú kollagént tartalmaz?

A Pure Egg Membrane I, II, III, IV, V és X típusú kollagént tartalmaz.

3. Milyen nyersanyagból származik a Pure Egg Membrane-ban lévő kollagén?

A Pure Egg Membrane-ban található kollagén tojáshéjhártyából származik. Biológiailag tökéletes az emberi szervezetben természetes módon jelen lévő kollagénnel, így a szervezet képes könnyedén felhasználni, és hatékonyan ellátni általa biológiai funkcióit.

4. Hogyan nyerik ki a kollagént?

A Pure Egg Membrane étrend-kiegészítőben található kollagént lengyel tudósok által kifejlesztett innovatív módszerrel nyerik ki. Sok éves kutatómunka után sikerült kidolgozniuk egy olyan technológiát, amelynek köszönhetően a hártyát vegyszerek használata nélkül választják le a tojáshéjról, és az így kapott porított tojáshártya tiszta, teljesen természetes eredetű, nem veszíti el jótékony összetevőit, optimális szinten tartva azokat.

5. Milyen összetevőket biztosít a Pure Egg Membrane a kollagénen kívül?

A Pure Egg Membrane tojáshéjhártya a biokompatibilis kollagénen kívül sok más fehérjét, hialuronsavat, endogén és exogén aminosavat, valamint mikroelemeket is tartalmaz. Ezenkívül az étrend-kiegészítőt acerolakivonatból nyert természetes C-vitaminnal dúsították, amely szükséges a kollagén megfelelő felszívódásához.

6. Milyen a Pure Egg Membrane kapszula összetétele?

Egy Pure Egg Membrane kapszula 738 mg porított tojáshéjhártyát és acerolakivonatot tartalmaz, 70% C-vitaminra standardizálva. Pullulán kapszula.

7. Ki használhatja a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane-t 25 évesnél idősebb felnőtteknek ajánljuk. Ebben az életkorban az emberi test által természetesen előállított kollagén mennyisége csökkenni kezd.

8. Terhes kismamák és szoptató anyukák is használhatják a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane használata előtt ajánlatos, hogy kikérjék orvosuk véleményét.

9. Úgy hallottam, hogy a kollagén mellé C-vitamint is szedni kell.

A C-vitamin szükséges a kollagén megfelelő előállításához, így a csontok, porcok és bőr megfelelő működésének biztosításához is. Ezért a Pure Egg Membrane acerolakivonatból nyert természetes C-vitaminnal lett dúsítva.

10. Hogyan kell használni a kapszulákat?

A Pure Egg Membrane-t napi 1-2 alkalommal kell szedni, vízzel leöblíteni. A terméket ne használd a változatos étrend alkalmazása helyett. A napi ajánlott mennyiséget ne haladd meg!

11. Mennyi ideig lehet szedni a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane tartósan szedhető. Nincs szükség szünetet tartani ennek a kiegészítőnek a használata során. Vedd figyelembe az ajánlott napi adagot.

12. Van-e bármilyen ellenjavallat a Pure Egg Membrane használatával kapcsolatban?

Egészséges emberek számára nincs ellenjavallat. Ha azonban allergiás vagy az étrend-kiegészítő bármelyik alkotóelemére vagy egészségügyi problémáid vannak, konzultálj orvosoddal a Pure Egg Membrane alkalmazása előtt.

13. A Pure Egg Membrane mindennapi alkalmazása biztonságos?

A Pure Egg Membrane-t biztonságosan lehet használni az utasításnak megfelelően: egy kapszula naponta 1-2 alkalommal.

14. Gyerekek is használhatják a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane-t felnőttek igényeihez igazították. Ezért nem javasolt az étrend-kiegészítő használata gyermekek számára.

15. A Pure Egg Membrane-t más étrend-kiegészítők használata mellett is alkalmazhatjuk?
Igen.

Töltsd le a terméktájékoztatót

30 hasonló termék: