Kövess minket Facebook-on

Rólunk

Üdvözöljük a BetterStyle-nál, ennél a nagymúltú, brit gyökerekkel rendelkező nemzetközi vállalatnál.

A BetterStyle egy olyan márka, amelyet csaknem 100 éves tapasztalat alapján hoztunk létre a mindennapi, otthoni feladatokat megkönnyítő, ötletes termékek létrehozása céljából. Brit gyökereinkből merítünk, miközben folyamatosan fejlődünk és terjeszkedünk számos európai piacon. Korábban Betterware néven működtünk, de amikor észrevettük, hogy termékeink tartósan Képviselőink és Ügyfeleink mindennapi életével összefonódnak, úgy döntöttünk, hogy tevékenységünket az új, BetterStyle márkanév alatt folytatjuk.

A legfontosabb események:

1928 - Nagy-Britanniában létrejött a cég Betterware néven.

2007 - elkezdtük tevékenyságünket a lengyel piacon. Nemcsak a funkcionális háztartási cikkeket, hanem az egészségügyi és kozmetikai termékeket is bevezettünk.

2013 - megjelentünk a cseh piacon.

2014 - Képviselőink és Ügyfeleink köréhez Szlovákia lakosai is csatlakoztak.

2016 - megjelent a Magyarországon.

2017 - megnyitottuk a román piacot.

2021 - megkezdjük az ukrán piacon való tevékenységünket

2021 - a nevünket BetterStyle-ra változtattuk, hogy hangsúlyozzuk, hogy az általunk kínált termékek akkor érik el végső értéküket, amikor Ügyfeleink és Képviselőink egyéni stílusukat is hozzáadják - életmódjuk részeként mindennapjaik során.

Célunk, hogy a BetterStyle termékek az önkifejezés egyik módjává váljanak, s egyúttal megbízható jövedelemforrást biztosítsanak Képviselőink számára.

Győződj meg róla magad, hogy a BetterStyle tényleg tökéletesen illeszkedik egyéni életstílusodhoz, s inspirálj másokat is a segítségével!

Értékeink, küldetésünk

Célunk az, hogy javítsuk a családi élet minőségét. Ötleteket adjunk egy jobban, könnyebben működő háztartásra.
Képviselőinknek segítünk elérni az anyagi függetlenséget és szakmai fejlődésüket biztosítjuk.

Ügyfeleink

Hisszük, hogy megkönnyítjük ügyfeleinknek a házimunkát, az otthoni teendőket, segítünk abban, hogy életük kényelmesebb legyen, több időt tölthessenek a családdal, barátokkal.
A BetterStyle évente kb. 400 féle új terméket dob piacra.

Képviselőink

Esélyt szeretnénk adni bárkinek, aki szeretné fejleszteni képességeit, és törekszik arra, hogy javítson az életminőségén. A BetterStyle marketing terv lehetővé teszi, hogy gyorsan és dinamikusan fejlessze a saját üzletét, kockázat, erőfeszítések és befektetési alapok nélkül.

Mi az MLM?

Üzleti elemzők szerint, a közvetlen értékesítés különösen a multi-level marketing (MLM) az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág. Ez a tendencia folytatódni fog. Bár a világon már több, mint 200 éves hagyománya van.( Az első termék közvetlen értékesítésben 1768-ben került eladásra).

Magyarországon ez az üzletág az 1990-es évektől vált ismertté. Minden évben egyre több az ügyfelek száma akik ezt a vásárlási módot választották, és akik a közvetlen értékesítésben pályafutását megkezdi. És ez nem is csoda! Az MLM egy esélyegyenlőséget biztosító üzlet, akit ilyen munka érdekel szabadságra, függetlenséges, személyes fejlődésre vágyik, szakmai és anyagi sikereket szeretne elérni.

Itt nem számít, hogy hány éves, vagy mi a végzettsége, van e szakmai tapasztalata, van e családja, gyereke….. Az is lényegtelen, hogy képes-e eladni. Az a lényeg, hogy a termékeket használja és ajánlani fogja ismerőseinek. Az ajánlás a legjobb értékesítési technika.

A közvetlen értékesítés előnyös az ügyfelek számára is. El lehet kerülni a hagyományos kereskedésre jellemző dolgokat (nagykereskedő  raktár- kiskereskedő vagy más közvetítők).A közvetlen értékesítésű cégek jó áron, jó minőséggel, magas árrés nélkül árulhatják termékeiket.

Használja Ön! Használja Vásárlója! Egyszerű!