Kövess minket Facebook-on

Sale! Argan Queen zselés haj- és testbalzsam 200 ml View larger

Argan Queen zselés haj- és testbalzsam 200 ml

5046

1 790,00 Ft

2 290,00 Ft

Információk

Sokoldalú: használható testápolóként és öblítés nélküli hajbalzsamként.
Tökéletes hidratálást, táplálást, regenerációt nyújt, simábbá teszi a bőrt és a hajszálakat. Csodálatos, mély illatot hagy maga után, amely érzéki fátyolként örül körül. A gél bemasszírozásával a test feszesebb lesz a kávékivonatnak köszönhetően. Amennyiben rendszeresen használjuk, cellulitellenes hatást érhetünk el.
Összetevői 96%-ban természetes eredetűek. Összetevői többek között: argánolaj, aloelé, kávé-, kakaó- és vaníliakivonat, valamint hialuronsav.
Parabénektől, SLS-ektől és SLES-ektől mentes.

Összetevői

Az argánolaj igazi kincs szépséged szempontjából: regenerálja, táplálja és hidratálja bőrödet, valamint hajszálaidat. A hajszálak számára selymes simaságot biztosít, miáltal sokkal kellemesebb lesz a tapintásuk. visszaadja a hajszálak természetes megjelenését: a bőr ragyogóbb, a hajszálak fényesebbek lesznek.
Az argánolaj erős feszesítő hatással bír. A bőrt egységesebbé, rugalmasabbá és feszesebbé teszi, csökkenti a hegeket és a stríákat. Kisimítja a ráncokat, táplálja a bőrt és javítja a színét. Megszünteti a korpát, és megelőzi a hajszálak töredezését

Az Argan Queen testápolóban ezt az összetevőt a természet kincseinek egyéb elemeivel ötvöztük:

  • Aloelé – hidratálja és frissíti a bőrt. Nyugtatja az irritálódott bőrfelületet. Bőröregedés-gátló, gyulladáscsökkentő hatású. Erős nyugtató hatást fejt ki égési sérülés, epilálás és horzsolás után.
  • Vaníliakivonat – antioxidáns lévén védi a bőrt és a hajszálakat a szabad gyökök káros hatásaitól és az oxidációs stressztől. Simítja és táplálja a bőrt, nyugtató hatással bír, erősíti a véredényeket. A vanília pihentető aromáját afrodiziákumnak tekintik.
  • Arabicakávé-kivonat - a koffein serkenti a vér mikrocirkulációját, és lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a sejtekben felhalmozódott felesleges víztől, ezáltal a bőr simábbá, feszesebbé és rugalmasabbá válik. Csökkenti a zsírszöveteket. Antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően megvédi a haj színét a fakulástól.
  • Kakaókivonat – energiát ad a bőrnek a sejtek szintjén, antioxidáns hatású, lehetővé teszi, hogy a bőr hosszabb ideig fiatalos maradjon. Felgyorsítja a zsírszövetek égetését.
  • Hialuronsav – az egyik legerősebb hidratáló anyag. Megköti a hámrétegben a vizet, ezáltal megállítja a vízvesztést. Hidratáló, erősítő és regeneráló hatással van a bőrre.

Alkalmazása

Fürdés után masszírozd a testápolót a bőrödbe, azonnal látni és érezni fogod a különbséget! A felvitele érzéki örömmel csábít: a selymes simaság érzése kísér el használatának első pillanatától kezdve, kellemes illata pedig hosszú ideig megmarad a bőrön.

Hajbalzsamként való használatának három módja:

  1. Vidd fel nedves vagy törülközővel szárított hajadra a szálak teljes hosszában. Szárítsd meg a hajad diffúzorral
  2. Vidd fel a száraz hajvégekre fésű segítségével, vagy vékony rétegben a tenyereddel
  3. Vidd fel száraz hajra a hajszálak teljes hosszában, viszont ne vidd fel a fejbőrödre (ne dörzsöld el a hajtöveknél)

Űrtartalma

200 ml

30 hasonló termék: