Kövess minket Facebook-on

Sale! White Action fogfehérítő por View larger

White Action fogfehérítő por

5088

Modern és hatékony fogfehérítő por - eltünteti a kávé, tea, dohányzás okozta elszíneződéseket, valamint fertőtlenít és segít megőrizni a friss leheletet.

More details

2 550,00 Ft

Információk

Innovatív és teljes mértékben természetes és biztonságos megoldás a fogfehérítés terén. A nano méretű ezüst részecskék és a növényi kivonatok keveréke hatékonyan javítják a fogazat kinézetét, valamint ezzel egyidejűleg erősítik a fogínyt és tisztítják a szájat.  A használat alapvető előnyei:

  • a kávé, vagy a dohányzás okozta elszíneződések eltávolítása
  • pH érték csökkentése és a száj fertőtlenítése, valamint ennek következtében friss lehelet biztosítása
  • megnyugtatja az ínyt, segíti a gyulladások leküzdését

Összetétel

A por fő összetételét az ezüst kolloid mikroszkopikus részecskéi képezik, melyek több gyógynövény és más növény kivonatával lettek kiegészítve. A termék nem tartalmaz semmilyen kémiai fehérítőszert.

Alkalmazás

A port helyezzük benedvesített fogkefére, vagy használjuk fogkrémmel együtt a fog mosásakor. Ezt követően alaposan öblítsük ki a szájat.

Csomagolás

Becsavarható műanyag doboz, mely védelmet nyújt a környezetből bejutó nedvesség ellen.

Vélemények

Edyta Rachwał, Jabłonica Polska

A termék amit ezennel szeretnék másoknak is ajánlani a Blue Nature fogfehérítő pora. Már egy hét rendszeres használat után nagyszerű eredményeket vettem észre. Természetes, gyengéd, nem rontja a zománcot, mindemellett kivételesen hatékony. Nagyon jól eltávolítja a kávé vagy a tea okozta elszíneződéseket. 3 hónapja használom és nagyon meg vagyok elégedve. Most gyönyörű a mosolyom és sokkal fehérebbek a fogaim, mint korábban.

Ezen kívül, mint ahogy azt már említettem, természetes összetevőket tartalmaz amik biztonságosak az egészségre való tekintettel. Nagyon kevés ilyen típusú termék van a piacon. Ezelőtt használtam pár más terméket is, de azok nagyon rongálták a zománcot és a fogakat. Ez a termék felülmúlhatatlan! Mindenkinek ajánlom aki fehér fogakat és egészséges gyönyörű mosolyt szeretne!


Edyta Rachwał, Jabłonica Polska

30 hasonló termék: