Kövess minket Facebook-on

Sale! Pure Egg Membrane View larger

Pure Egg Membrane

5077

Innovatív étrend-kiegészítő, amely a tyúktojáshéj porított hártyáját tartalmazza, amely gazdag könnyen emészthető kollagénben, hialuronsavban, endogén és exogén aminosavakban és egyéb fehérjékben, például kondroitin-szulfátban, valamint mikroelemekben, például vasban, szilíciumban és cinkben.  Természetes C-vitaminnal van dúsítva, amely támogatja a kollagén megfelelő szintézisét az emberi szervezetben az ízületek, kötőszövetek, inak és a bőr megfelelő állapotának megőrzését.

More details

16 990,00 Ft

Információk

A terméktechnológiát a Lengyel Köztársaság Szabadalmi Hivatala szabadalmi oltalom céljából bejegyezte.

Étrend-kiegészítő az ízületek, inak és bőr egészségének támogatására.
Pure Egg Membrane hatása:

  • Segít az ízületi porcok regenerálásában.
  • Serkenti az ízületek mozgásképességét.
  • Minimálisra csökkenti a sportsérülések kialakulását, lelassítja az ízületi porcok elhasználódását.
  • Hozzájárul az ízületek gyulladásának visszaszorításához, csökkenti a duzzanatot és a fájdalmat.
  • Segít a bőr állapotának javításában.
  • Segíti a szervezet elasztinszintézisét és -szállítását
  • Segít javítani a bőr rugalmasságát és feszességét.

Lengyel tudósok felfedezése globális léptékben: sok évnyi kutatás után sikerült olyan technológiát kifejleszteni, amelynek köszönhetően a tyúktojás héjának porított hártyái optimális arányban megtartják az összes értékes összetevőjüket.

Ez az áttörő technológia lehetővé teszi a hártyák leválasztását vegyszerek használata nélkül, aminek köszönhetően teljesen tiszta membránt kapunk.

Magas biológiai biztonság – a tojáshártyákból származó kollagént az jellemzi, hogy gyakorlatilag nem képes kiváltani allergiás és immunológiai reakciókat.

A hártya kinyerése öko megoldás, amely biztonságos a környezetre és az állatokra is.

Összetevői

A természetes tyúktojáshéjhártya egy a természet által létrehozott biogén anyag, amely a kötőszövetek, az ízületek és a bőr számára előnyös összetevőket foglal magában.
A tyúktojáshártyában előforduló minden természetes összetevő szinergikus, komplex hatást fejt ki, nem mindennapi hatékonyásággal rendelkezik. Ezért a hártyát a "természet csodájának" is hívjuk.

  • I-V, X típusú kollagén
  • Hialuronsav
  • Egyéb fehérjék, például kondroitin-szulfát
  • Endogén és exogén aminosavak
  • Nyomelemek, például vas, szilícium, cink
CSIRKETOJÁSHÉJ-HÁRTYA, ebben:738mg
KOLLAGÉNEKkb. 25%
EGYÉB FEHÉRJÉK (beleértve a gazdag, ciszteinben, kondroitinben, fibronektinben és más anyagokban)kb. 68%
HIALURONSAVkb. 5%
MIKROELEMEK (Fe, Co, Si, Cu, Zn)kb. 2%
TERMÉSZETES C-VITAMIN22mg


Kollagén
A legfontosabb szerkezeti fehérje, amely az emberi szervezet minden fehérjéjének 30%-át adja. 25 éves kortól a szervezet kollagéntermelése csökken.

A tojáshéjhártyákban található kollagén biológiailag tökéletes az emberi szervezetben természetes módon jelen lévő kollagénnel, így a szervezet képes könnyedén felhasználni, és hatékonyan ellátni általa biológiai funkcióit. A legjobb kollagénforrás vegetáriánusok számára.

Hialuronsav

Az emberi szervezetben, főként a bőrben, az ízületi folyadékban és a szem üvegtestében természetes módon előforduló anyag.

A víz megkötésével jelentősen javítja a bőr hidratáltságát, rugalmasságot és feszességet ad. Elengedhetetlen az ízületek egészségének szempontjából is: olyan megoldást hoz létre a szervezetben, amely tökéletes „kenőanyagként” szolgál az ízületek és a csontok közötti súrlódás csökkentésére.

C-vitamin
– nélkülözhetetlen a kollagén megfelelő szintéziséhez. A Pure Egg Membrane étrend-kiegészítőben található természetes C-vitamin acerolakivonatból származik.

Alkalmazás

Megelőzésképpen: Napi 1 kapszula
Segítségképp: Napi 2 kapszula

Csomagolás

90 pullulán kapszula.

Gyakran ismételt kérdések

1. Mi az a Pure Egg Membrane?
Ez egy innovatív étrend-kiegészítő, amely tojáshéjhártyát juttat be a szervezetbe, acerolakivonatból származó természetes C-vitaminnal dúsítva. Elősegíti az ízületek, a csontok, kötőszövetek, izmok és bőr állapotának fenntartásához szükséges kollagén megfelelő szintézisét az emberi testben.

2. Milyen fajtájú / típusú kollagént tartalmaz?

A Pure Egg Membrane I, II, III, IV, V és X típusú kollagént tartalmaz.

3. Milyen nyersanyagból származik a Pure Egg Membrane-ban lévő kollagén?

A Pure Egg Membrane-ban található kollagén tojáshéjhártyából származik. Biológiailag tökéletes az emberi szervezetben természetes módon jelen lévő kollagénnel, így a szervezet képes könnyedén felhasználni, és hatékonyan ellátni általa biológiai funkcióit.

4. Hogyan nyerik ki a kollagént?

A Pure Egg Membrane étrend-kiegészítőben található kollagént lengyel tudósok által kifejlesztett innovatív módszerrel nyerik ki. Sok éves kutatómunka után sikerült kidolgozniuk egy olyan technológiát, amelynek köszönhetően a hártyát vegyszerek használata nélkül választják le a tojáshéjról, és az így kapott porított tojáshártya tiszta, teljesen természetes eredetű, nem veszíti el jótékony összetevőit, optimális szinten tartva azokat.

5. Milyen összetevőket biztosít a Pure Egg Membrane a kollagénen kívül?

A Pure Egg Membrane tojáshéjhártya a biokompatibilis kollagénen kívül sok más fehérjét, hialuronsavat, endogén és exogén aminosavat, valamint mikroelemeket is tartalmaz. Ezenkívül az étrend-kiegészítőt acerolakivonatból nyert természetes C-vitaminnal dúsították, amely szükséges a kollagén megfelelő felszívódásához.

6. Milyen a Pure Egg Membrane kapszula összetétele?

Egy Pure Egg Membrane kapszula 738 mg porított tojáshéjhártyát és acerolakivonatot tartalmaz, 70% C-vitaminra standardizálva. Pullulán kapszula.

7. Ki használhatja a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane-t 25 évesnél idősebb felnőtteknek ajánljuk. Ebben az életkorban az emberi test által természetesen előállított kollagén mennyisége csökkenni kezd.

8. Terhes kismamák és szoptató anyukák is használhatják a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane használata előtt ajánlatos, hogy kikérjék orvosuk véleményét.

9. Úgy hallottam, hogy a kollagén mellé C-vitamint is szedni kell.

A C-vitamin szükséges a kollagén megfelelő előállításához, így a csontok, porcok és bőr megfelelő működésének biztosításához is. Ezért a Pure Egg Membrane acerolakivonatból nyert természetes C-vitaminnal lett dúsítva.

10. Hogyan kell használni a kapszulákat?

A Pure Egg Membrane-t napi 1-2 alkalommal kell szedni, vízzel leöblíteni. A terméket ne használd a változatos étrend alkalmazása helyett. A napi ajánlott mennyiséget ne haladd meg!

11. Mennyi ideig lehet szedni a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane tartósan szedhető. Nincs szükség szünetet tartani ennek a kiegészítőnek a használata során. Vedd figyelembe az ajánlott napi adagot.

12. Van-e bármilyen ellenjavallat a Pure Egg Membrane használatával kapcsolatban?

Egészséges emberek számára nincs ellenjavallat. Ha azonban allergiás vagy az étrend-kiegészítő bármelyik alkotóelemére vagy egészségügyi problémáid vannak, konzultálj orvosoddal a Pure Egg Membrane alkalmazása előtt.

13. A Pure Egg Membrane mindennapi alkalmazása biztonságos?

A Pure Egg Membrane-t biztonságosan lehet használni az utasításnak megfelelően: egy kapszula naponta 1-2 alkalommal.

14. Gyerekek is használhatják a Pure Egg Membrane-t?

A Pure Egg Membrane-t felnőttek igényeihez igazították. Ezért nem javasolt az étrend-kiegészítő használata gyermekek számára.

15. A Pure Egg Membrane-t más étrend-kiegészítők használata mellett is alkalmazhatjuk?
Igen.

Vélemények


"A Pure Egg Membrane egy csodaszer számomra. Új volt, ezért kipróbáltam, mondván nincs lehetetlen. A térdeim sportsérülések miatt 11 éves korom óta fájtak, de folyamatosan. Már meg is szoktam, beletörődtem, hogy így kell élnem. A kor előrehaladtával egyre rosszabb volt, szedtem a halkollagént, mely a nehezebb időszakban egy kis ideig nagyban csökkentette a fájdalmam és volt, hogy nem is éreztem. De kevésnek bizonyult hosszú távon. Majd mikor megjelent a Pure Egg Membrane, annyira fájt, hogy alig bírtam menni, a derekam is majd le szakadt, a kisebb dombok is problémát okoztak nekem az örökmozgónak. A lábaim mint egy-egy kő, amit emelgetni kellett. 2-vel kezdtem szedni most már kb. 1 hónapja kocogni is járok újra, a közérzetem sokkal jobb, a térdeim is már csak alig mozognak oldalirányba, tehát az ízületeim is kötöttebbek lettek. Nem ugrik már ki a térdem sem. A kedvenc sétámat is újra megtehetem a tavak körül. Azelőtt a jobb kezem is könyökből rendszeresen kiugrott, kirepült a toll, vagy éppen a pohár a kezemből oldalirányba, mindez mára teljesen megszűnt. Ez csak kis ízelítő mindabból, amit elértem vele, ennyi jutott eszembe hirtelen. Ez volt a legnagyobb mérföldkő, amit megtehettem, mindez a Pure Egg Membrane segítségével, így 48 éves koromban. Köszönöm. Mások is többen jelezték nekem, hogy sérüléseik után ennek segítségével fele idő alatt regenerálódtak."

Bartók Ildikó, a "Pure Egg Membrane mint multikollagén" verseny győztese


"Hónapok óta tartó hát-, derék-, és lábfájással éltem. Már az is kihívást jelentett, hogy felkeljek az ágyból. A bal lábamban olyan mértékű volt a fájdalom, hogy gyakran aludni sem tudtam. 2023 márciusában kezdtem el szedni a Pure Egg Membrane-t, melynek jótékony hatását viszonylag rövid idő után észrevettem. 2 hét után könnyebbé vált a lépcsőzés, és szép lassan elhagytam a fájdalomcsillapítók szedését. Az első hónapban napi 2 kapszulát szedtem, reggel és este, azóta pedig napi 1 kapszulát reggel. 1 hónap múlva végre fájdalom nélkül keltem fel az ágyból. Napi 2x2 km-t gyalogolok az állomásig és vissza. Ma már könnyedén megteszem ezt a távolságot. Az érzés felülmúlhatatlan."

Pálinkás Marianna, a "Pure Egg Membrane mint multikollagén" verseny győztese


"A Pure Egg Membrane segített a térd- és bokafájdalmaimon, amit (a szülés után felszedett többletsúllyal való) ismét elkezdett sportolás, futás okozott. Az első doboz beszedése után eltűntek a panaszaim (napi 2 kapszulával kezdtem), megszűntek a kattogó hangok, amelyek már egy sima séta közben is hallhatóak voltak, és már egy hónap rendszeres használat után nem szúrtak a térdeim és nem fájtak a bokáim! A második doboz elkezdése előtt már részt mertem venni egy igazi terepfutáson is, mert teljesen elmúltak a fájdalmaim és örömömre esett a mozgás! A mai napig szedem a táplálék-kiegészítőt, de most már csak napi 1 kapszulát megelőzés céljából! Nálam bevállt, és nagyon őszintén merem is ajánlani!"

Miklós-Molnár Melinda, a "Pure Egg Membrane mint multikollagén" verseny győztese


"Nekem óriási fájdalom volt a karomban, miután a kertben megerőltettem. Gondoltam, majd elmúlik. De egyre rosszabb lett, már egy pohár megemelése is gondot okozott. Voltam orvosnál, átmeneti segítséget nyújtott. Aztán elkezdtem szedni a Pure Egg Membrane-t, eleinte napi két kapszulával. Nem hittem el, de kb. két hét múlva enyhült a fájdalom. Beszedtem két és fél dobozt, és teljesen elmulasztotta, azóta sem jött elő. Végtelenül hálás vagyok ennek az étrend-kiegészítőnek. Ezután bátran ajánlottam a családnak, a barátoknak, és nagy örömömre nekik is segített!"

Varsányi Boni Ildikó, a "Pure Egg Membrane mint multikollagén" verseny győztese


"Nálunk az egész család szedi, illetve ismerősi körben is nagyon megszerették! Én porckopásra szedem a térdem miatt, hiába vagyok fiatal (31) a sok állómunka megtette a hatását sajnos. Óriási a javulás, megjelenése óta napi 2 kapszulát szedek! Azt is tapasztaltam, hogy a nyaralásra nem vittem magammal, és éreztem azt, hogy 5 napig nem vittem be a szervezetembe. Hiba volt, de így legalább el tudom mesélni, tényleg mennyit segít! Anyukám szintén a térdére szedi, illetve a csigolyáira (4-es és 5-ös). Sajnos pár éve kezdődő gerincsérv miatt rossz állapotban vannak. A jó hír, hogy a Pure Egg Membrane ezen a területen is használ! Rendszeresen szedi ő is, tapasztalja jótékony hatását. Ismeretségi körben idősebbek (60+), rendszeres rendelőim is nagyon jó véleménnyel vannak róla. Van, aki csípőízületére szedi, van aki térdműtét után extra segítőként. Vásárlóim már meglévő problémáikra szedik, nagy sikere van mindenkinél, megvannak elégedve, szeretik. Én pedig örülök, hogy ennyi ember pozitív tapasztalatát megoszthatom, és segíthetek nekik a mindennapjaik könnyebbé tételével! Az egyik legjobb étrend-kiegészítőnk! "

Szücs-Németh Rami, a „Pure Egg Membrane mint multikollagén” verseny győztese


"Én azért választottam a Pure Egg Membrane-t és azért is bíztam benne, mert csak természetes összetevőket tartalmaz. A természet kincséből, az ősi tojáshéjhártyából készül. Mivel kapszula, könnyű lenyelni is. Őszintén elmondhatom, már több hónapos tapasztalatom van vele kapcsolatban, élvezem jótékony hatásait. Elmúlt a térdfájásom és nem recseg-ropog reggelente, mint azelőtt. (Eleinte: 10 napon át 2 db kapszulát szedtem, hogy felgyorsítsam a hatást.) Azóta tudok újra sietni, gyalogolni, ha kell, futni is. Boldog vagyok, régebben még a troliról is nehéz volt a fel- és leszállás. Most simán csak lelépek. (Ez nagy fejlődés.) Elárulok egy titkot! Mikor sétálunk a barátnőimmel, szólnak, lassítsak a tempón, mert alig bírnak követni. Kérlelnek: „Üljünk már le egy kicsit!” – mikor én még bírnám a tempót. Másik hasznos hatása, hogy kipihenten ébredek, az alvászavarom is rendbejött. Nagyon boldog vagyok, hogy megszabadultam a fájdalomtól és a fáradtságtól. (Már napi 1 kapszula elég a szinten tartáshoz.) A Pure Egg Membrane a természet azon kincse, mely egyaránt hasznos testnek és léleknek is."

Kosztolányi Adrienn, a „Pure Egg Membrane mint multikollagén” verseny győztese


"Én egy dupla (anya-lánya) sikertörténettel érkeztem hozzátok. A 77 éves édesanyámnak 8 évvel ezelőtt jobb oldali térdprotézisműtéte volt. 2 évvel ezelőtt előjegyezték a bal oldali térdével is protézisműtétre, hisz már alig bírt járni. Ezzel párhuzamosan sajnos nekem is kilátásba került a kétoldali csípőprotézis-műtét. 2 év alatt mindkét oldalra megkaptam a protéziseket, viszont míg vártam a műtétekre, tönkre ment mindkét térdízületem a rossz testtartás és a súlypont áthelyezésétől az iszonyú fájdalom miatt. Ekkor jelent meg cégünknél a Pure Egg Membrane. Úgy indítottam, hogy megrendeltem több dobozzal és az anyukámmal elkezdtük szedni. Eleinte napi 2 kapszulát, aztán lecsökkentettük napi egyre. Legnagyobb meglepetésemre anyukám idős kora ellenére könnyedén mozog, már nincs szüksége sem fájdalomcsillapítóra, sem műtétre és nekem is megszűntek az ízületi fájdalmaim. Ma már ha nem is a Himalájára, de a Kékestetőre el tudunk menni kirándulni, hisz nem akadály a meredek út, sem a hosszú séta. Mi mindketten – anya és lánya – csak hálásak lehetünk a Betterstyle-nak, hogy egy ilyen "csodagyógyszerrel" ajándékozott meg minket."

Csernyi Ottilia, a "Pure Egg Membrane mint multikollagén" verseny győztes


"É2 szülésem volt, mindkettő kisfiam nagyobb súllyal született. A derék és alhasi fájdalom gyakori jelenség volt nálam a meggyengült medencefenék-izmok miatt. Körülbelül 1 hónap után kezdtem el tapasztalni, hogy egyre kevesebbet fáj (természetesen a gyógytornász is segít), de a Pure Egg Membrane egy nagy löket volt a szervezetem számára. Ez az étrend-kiegészítő a kollagéntartalmának köszönhetően nagyban hozzásegít a javulásomhoz. Amit ezenkívül tapasztaltam, az a hajam sűrűsödése, alapból vékonyszálú a hajam, így a változás nagyon gyorsan szembetűnővé vált."

Toldiné Mészáros Zsanett, a „Pure Egg Membrane mint multikollagén” verseny győztes


"Kórházi osztályon dolgozom vezető ápolóként. Saját, a család és megrendelők rengeteg pozitív tapasztalatával rendelkezem. Egyet emelnék ki. Főorvosnőnk a vállával sokat szenvedett. Tabletták, krémek mellett infúzióban fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt kötöttem be neki 3 havonta. Aztán elkezdte szedni a Pure Egg Membrane kapszulát. A második dobozzal szedi napi 1-szer, azóta nem is kell semmi más!"

Bobákné Kalmár Hajnalka, a "Pure Egg Membrane mint multikollagén" verseny győztes


"Sportolok, egészségesen próbálok élni. Alapvetően megelőzési céllal kezdtem el szedni. Beszedtem 3 havi adagot (napi 1 kapszulát), majd tartottam egy 3 hetes szünetet. Ekkor tudatosult bennem a hatás, amit nem is vártam: feltöltötte a kezdődő ráncaimat, szarkalábakat. Ezt onnan is tudom, hogy a szedési szünet során újra előjöttek, ahogyan ürült ki a szervezetből a kollagén. Mondanom sem kell, hogy neki is kezdtem hamar az új kúrának . És ta-dam: újra feltöltve az arcom. (Nem csodaszer, idősebb korban talán már nem ennyire látványos a ráncok ellen, de nekem egyelőre megfelelő.) És az ízületeim is bizonyára megköszönik."

Szita-Kovács Tímea Pít, a "Pure Egg Membrane mint multikollagén" verseny győztes


"A menopauza és az azt megelőző időszak sokunknak okoz kellemetlen tüneteket; ezek közül az egyik – és szerintem a legkellemetlenebb – a hőhullámok, amik hirtelen törnek ránk teljesen váratlanul a nap bármely szakában. Amiben nekem nagy segítség volt a Pure Egg Membrane, az ezeknek a hőhullámoknak a kezelése. Már pár nap után csökkentek majd teljesen el is múltak. Ez hatással volt az éjszakai pihenésemre is, hiszen sokkal nyugodtabban teltek a folyamatos hőhullámok nélkül! Tehát hölgyeim bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd!"

Pál-Ispán Rita, a „Pure Egg Membrane mint multikollagén” verseny győztes


"A Párom élsportoló volt, súlyt emelt, később következett a küzdősport, amit a motorbalesetünk miatt abba kellett hagynia. Most pingpongozik, heti 4-5 alkalommal. Hiába egy sportember mindig az marad... A csípője fájt, bicegett is. Sok mindent kipróbált. Ajánlottam neki a Pure Egg Membrane-et, 2 szemet szed naponta, és elmúlt a fájdalom, a bicegés. Edzésen 3 órát is játszik minden gond nélkül! Visszakapta az életét! Nagyon hálásak vagyunk ezért!"

Katona Edina, a „Pure Egg Membrane mint multikollagén” verseny győztes


"Most kezdem valójában a 3. dobozt. Az előző másnál landolt, így ez mostanra csúszott. Most voltunk egy fergeteges esküvőn, ahol én is jó sokat táncoltam. Paráztam is gondolatban, hogy másnap te jó ég, hogy fogok lábra állni a térdem miatt. Tudni kell, hogy a műtét óta (sok évvel ezelőtt volt) egy ilyen buli után 2–3 nap kellett mire regenerálódott annyira, hogy fájdalommentesen tudtam járni... Na most reggel felkeltem, és magam is csodálkoztam, hogy simán fel tudok állni, járni, nem kell bejáratódniuk az ízületeknek, hogy egyáltalán ki tudjak egyenesedni. Persze gondolhatjátok, hogy nem lehetek ennyire „nyanya”, de az ízületek nekem sem a régiek. Hála a 2x90 napja szedett kapszulának, ettől sem kell már félnem legközelebb. Plusz kb. 20 év varrás során elég sokszor volt ínhüvelygyulladás a kezemben, ami félévente kiújult úgy, hogy csak merevítős csuklószorítóval és gyógyszerrel bírtam csillapítani a mozgás fájdalmát. Na ennek már több mint egy éve, azóta nem kellett használnom ezeket."

Gerbovits Barbi, a „Pure Egg Membrane mint multikollagén” verseny győztes


"Tavaly novemberben fociztam a kisfiammal, és úgy szerettem volna visszarúgni a labdát, hogy a bal lábammal terpesz formájában kiléptem és majdnem egy angolspárga lett belőle. Borzalmasan meghúztam a lágyékrésznél az izmot. Ülni, menni, aludni alig bírtam. Hosszadalmas idő volt mire elkezdtem érezni a javulást, de mire Marokkóba indultunk, teljesen jól voltam. Napi 2 kapszulával kezdtem szedni a Pure Egg Membrane-et. Azóta is szedem. Még egy tapasztalat. A férjem borzalmasan derékfájós. Ha leült, alig bírt felállni, na meg elindulni. Napi 2 kapszula Pure Egg Membrane-et kezdett el szedni, azóta a csillagokat is lehozza. Természetesen ő is még mindig szedi."

Joháczi Bernadett, a "Pure Egg Membrane mint multikollagén" verseny győztes


"Gyermekkorom óta van egy kisebb gerincferdülésem, és ez okból kifolyólag sajnos sokat fájt a hátam, derekam. Néha elég egy rossz mozdulat, és ki sem tudok egyenesedni. Volt, hogy fájdalomcsillapítókat kellett szednem. Mióta rátaláltam a Pure Egg Membrane-ra, ezek a panaszok végre megszűntek. Végre nem kell azon stresszelni, hogy egy hirtelen mozdulattal úgy is maradok. Sokszor volt, hogy sírtam mert nem tudtam kiegyenesedni, de ennek végre vége. Van, mikor elfelejtem bevenni és akkor érzem, hogy na valamit elfelejtettem. De bátran ajánlom, mert nincs mit veszteni. Ha kipróbálod max. a fájdalmat tudod veszíteni."

Takács-Tóth Gabriella, a „Pure Egg Membrane mint multikollagén” verseny győztes


"Édesanyám kézfején az ízületek nagyon be voltak gyulladva, és szinte mindig fájtak. Mióta szedi (a 2. dobozzal) napi 1-szer, jelentős javulás jelentkezett nála. Fájdalmak nélkül tudja végezni a házimunkát 80 évesen. Én évekkel ezelőtt kaptam egy baktériumfertőzést (a kórház, az infúzió, a rengeteg gyógyszer stb. megmentettek… ) annyi maradt vissza, hogy testszerte borzalmasan fájt az összes ízületem, néha alig bírtam mozogni. Most a 3. dobozzal szedem már, és naponta 2-szer! Valami csodálatos érzés, hogy megszűntek a fájdalmaim, amivel sok éve szenvedtem! A bőröm feszesebb lett, a hajam nem hullik, a fogyásban is seg”ít! Hálás vagyok a BetterStyle-nak, hogy ezt megtapasztalhattam."

Németh Julianna, a „Pure Egg Membrane mint multikollagén” verseny győztes


"10 éve óvónéniként dolgozom, jelenleg GYED-en vagyok a lassan 2 éves kislányommal. 10 éven keresztül a napjaim nagy részét félhajlásban töltöttem a munkában, és ez most is így van itthon, a kislányommal. A hátam, a derekam, a keresztcsontom ennek köszönhetően nagyon szokott fájni. A kislányomat az ölemben ringatva altatom, és volt rá példa, hogy sírva jöttem ki az altatása után, mert a lábamba is kisugárzott a fájdalom. Volt, hogy el is estem, mert teljes érzéskiesés volt a bal lábamban. Aztán elkezdtem itt dolgozni, és kipróbáltam a Pure Egg Membrane-t. Eleinte naponta 2 szemet szedtem, és az első hét végére azt vettem észre, hogy hiába altattam viszonylag sokáig a Picimet, egy szemernyit sem fáj a hátam. Jelen pillanatban naponta egy szemet szedek. Nagyon örülök, hogy rátaláltam."

Böcz Tímea, a „Pure Egg Membrane mint multikollagén” verseny győztes


"Február óta szedem. A bal oldali csípőmtől a bokámig annyira fájt, hogy aludni sem tudtam már tőle. Elkezdtem szedni 1 hónapig 2x1 kapszulát, azóta napi 1-et szedek. Nem fájnak az ízületeim, nem hullik a hajam, sokkal több energiám van. Ráadásul még izomlázam sincs, sem kertészkedés, sem a felújítási munkák után."

Pappné Renáta, a "Pure Egg Membrane mint multikollagén" verseny győztes


"1–2 éve tartó derék-, hát-, kézzsibbadással és -fájdalommal éltem. Nehezen kelek fel, mert úgy éreztem, mint akit megvertek. Mikor megláttam a katalógusban, tudtam, hogy a Pure Egg Membrane lesz amit kipróbálok, és hála neki, pár hét után éreztem jótékony hatását. Nem múltak el teljesen a fájdalmaim, de kipattanok az ágyból, nincs kézzsibbadás, nem kattognak a térdízületeim, és nem utolsó sorban a hajam is nől, mint a gomba, ráadásul sűrűbb is tőle."

Karsai Andrea, a "Pure Egg Membrane mint multikollagén" verseny győztes

Töltsd le a terméktájékoztatót

30 hasonló termék: