Kövess minket Facebook-on

Sale! pH Body Balance (havi adag) View larger

pH Body Balance (havi adag)

367256

Szeretnéd visszaállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát? Próbálj ki egy egyszerű és ízletes italport, amellyel megtisztíthatod és savtalaníthatod a szervezetedet.

More details

3 150,00 Ft

Információk

A test savasodása számos problémát okozhat, ezért érdemes savtalanítani a szervezetet és helyreállítani annak sav-bázis egyensúlyát. Ennek elérésével könnyebb a méreganyagok szervezetből való kioldása és a káros nehézfémek eltávolítása. Képes megállítani a csontjaink számára igen veszélyes kalciumkioldódás folyamatát is. A Blue Nature-nél úgy gondoljuk, hogy maga a természet is képes az egészséggel kapcsolatos legjobb megoldások megtalálására, a modern technológia csak segítséget nyújt ebben. Ezt szem előtt tartva hoztuk létre az innovatív pH Body Balance készítményt.

A test túlzott savasodása nemcsak az egészségre van rossz hatással, de mindennapi hangulatunkat és a komfortérzetünket is negatívan befolyásolhatja. Segítségével könnyebbé válik ennek a folyamatnak a felismerése és ellensúlyozása, mielőtt a szervezetünk súlyosan károsodna. Érdemes észben tartani, hogy hosszú távon a savfelesleg és a nem megfelelő sav-bázis egyensúly nemcsak blokkolja a test természetes megtisztulási folyamatait, hanem károsítja is a csontrendszert a kalciumkioldódás révén. Ez gyakori csonttöréshez is vezethet. Mi utalhat arra, hogy a test pH-egyensúlya nem megfelelő?

Hatóanyagok

A pH Body Balance étrend-kiegészítő hatékonyságának titka a megfelelő összetevők kombinációjában és azok adagolásában rejlik. Összetevői többek között a szódabikarbóna, a pektin és a C-vitamin. Kellemes narancsos íze van, ezért még valószínűbb, hogy rendszeresen fogyasztani fogjuk sav-bázis egyensúlyunk visszaállítására.

Alkalmazás

Csak oldj fel néhány grammot egy pohárban és idd meg negyed órával reggeli előtt.

Csomagolás

Az esztétikus és jól záró doboz ajánlott bevitel szerint 30 napra elegendő étrend-kiegészítőt tartalmaz.

Töltsd le a terméktájékoztatót

30 hasonló termék: