Kövess minket Facebook-on

Garlic Forte

5038

4 900,00 Ft

Információk

A Garlic Forte étrend-kiegészítő természetes módon erősíti az immunrendszert annak érdekében, hogy a test könnyebben megbirkózzon a vírusokkal. Három erős, természetes eredetű hatóanyagot foglal magában: fokhagyma-, bodorrózsa- és ördögcsáklya-kivonatot.
Mi a különbség a Garlic Forte és más piacon kapható, fokhagymát tartalmazó étrend-kiegészítők között?

Magas hatóanyag-koncentráció
A Garlic Forte-ben található minden növényi kivonat a szabványoknak megfelelő, állandó, nagy mennyiségű hatóanyagot tartalmaz. Minden kapszula 4,2 mg allicint és 8,4 mg alliint tartalmaz, amelyek az egészség szempontjából igen értékesek, mivel felveszik a harcot a mikrobákkal, azaz a vírusokkal és baktériumokkal. Ezenkívül 10 mg-ban polifenolokat is tartalmaz, amelyek antioxidáns hatásuk révén pozitív hatással vannak a szervezet regenerálódására.

A "clean label" filozófiájának megfelelő összetétel
A "Clean label" azt jelenti, hogy az étrend-kiegészítő csak a szükséges összetevőket tartalmazza, töltőanyagok, sűrítők, tartósítószerek és egyéb szükségtelen anyagok nélkül.

Összetevői

Fokhagyma:

 • vírusölő hatással bír;
 • segít megelőzni a felső légutak fertőzéses betegségeinek kialakulását, valamint lerövidíti azok lefolyását;
 • természetes antibiotikumként is használják, meggátolja a baktériumok fejlődését

A fokhagyma egyéb jótékony hatásai:

 • segít immunrendszerünk általános erősítésében;
 • jó hatással van a tápcsatorna működésére és segít az élősködők eltávolításában;
 • reumaellenes hatású - csökkenti az ízületi gyulladást;
 • képes legyőzni a szabad gyököket és lassítja az újabbak kialakulását, ezáltal pedig késlelteti a szervezet öregedését.

Bodorrózsa:

 • immunrendszer-serkentő tulajdonságai miatt nagyra becsülik;
 • gátolja a vírusok terjedését*, mivel megakadályozza, hogy elhagyják a fertőzött sejteket, és megakadályozza, hogy további sejteket fertőzzenek meg;
 • antimikrobiális hatás széles spektruma: felveszi a harcot mind a vírusokkal, mind pedig a baktériumokkal, gombákkal, protozoákkal és az élesztőgombákkal;
 • antioxidációs hatású, megvédi a sejteket a szabadgyökök hatásai ellen.

*élő szervezeten kívül (in vitro) végzett kutatás

Ördögcsáklya:

 • fájdalomcsökkentő és gyulladáscsökkentő hatású (ahogyan azt a jelenleg végzett kutatások is igazolják)*
 • a fitoszterolok csökkentik a vér koleszterinszintjét, pozitív hatással vannak a szívre és a keringési rendszerre, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek;
 • A fenolsavak segítenek a káros baktériumok leküzdésében.

* http://www.czytelniamedyczna.pl/2469,korzenhakorosli-harpagophyti-radix-roslinny-lek.html

Trió: A fokhagyma + bodorrózsa + ördögcsáklya a legjobb választás azok számára, akik természetes módon szeretnék javítani szervezetük immunitását.

Alkalmazás

Használd a Garlic Forte-t, amennyiben:

 • természetes módszert keresel a vírusok és baktériumok elleni védelemre
 • segíteni szeretnél immunrendszerednek
 • meg szeretnéd előzni a megfázás és a felső légutak fertőzésének kialakulását

valamint szeretnéd enyhíteni ezek lefolyását.
Használj napi egy kapszulát bő vízzel leöblítve.
Használd a Garlic Forte-t az Immunavitával. A két étrend-kiegészítő kiegészíti egymás hatékonyságát:

 • A Garlic Forte vírusölő
 • és antibakteriális hatással rendelkező összetevőket juttat a szervezetbe, míg az Immunavita természetes C-vitamin gazdag forrása, amely az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges.

A Garlic Forte 3 havi használatát követően ajánlott 2-3 hét szünetet tartani.

Csomagolás

30 pullulán kapszula

Kérdések

Garlic Forte – gyakran ismétlődő kérdések
1. Mi az a Garlic Forte?
A Garlic Forte étrend-kiegészítő természetes módon erősíti az immunrendszert annak érdekében, hogy a test könnyebben megbirkózzon a vírusokkal.

2.  Milyen anyagokat tartalmaz a Garlic Forte?
A Garlic Forte három erős, természetes eredetű hatóanyagot foglal magában: fokhagyma-, bodorrózsa- és ördögcsáklya-kivonatot. A kapszula pullulánból készült.

3.  Miből áll a kapszula?
Egy Garlic Forte kapszula a következőkből áll:
fokhagyma-kivonat, 6% allinra és 3% allicinre standardizálva,
bodorrózsa-kivonat 5% polifenolokra standardizálva,
ördögcsáklya-kivonat 1% harpagosidra standardizálva,
pullulán kapszula.

4. Mit jelent a kivonatok standardizációja?
A standardizíció azt jelenti, hogy az étrend-kiegészítő minden egyes kapszulájában állandó mennyiségű, megfelelően kiválasztott hatóanyagok vannak.

5. Mit jelent az, hogy a Garlic Forte a „clean label” filozófiáját követi?
Az, hogy az étrend-kiegészítő a "clean label" filozófiájának megfelelő összetétellel rendelkezik, azt jelenti, hogy csak a szükséges összetevőket tartalmazza, töltőanyagok, sűrítők, tartósítószerek és más felesleges anyagok hozzáadása nélkül.

6. Ki használhatja a Garlic Forte-t?
Az, aki természetes módon szeretné megerősíteni immunrendszerét a vírusokkal való küzdelemben.

7. A Garlic Forte-t gyerekeknek is adhatjuk?
A termék nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Ennél idősebb gyerekek felnőtt felügyelete mellett szedhetik, amennyiben nem okoz számukra gondot a kapszula lenyelése. Azt ajánljuk, hogy kérdezze meg orvosát / gyermekgyógyászát, mielőtt az étrend-kiegészítőt gyermekének adja.

8. Terhes kismamák és szoptató anyukák is használhatják a Garlic Forte-t?
A kiegészítő kezelés megkezdése előtt konzultálniuk kell kezelőorvosukkal, mivel valószínűleg más étrend-kiegészítőket is szednek (például szoptatást segítő étrend-kiegészítőket).

9. Vegánok és vegetáriánusok is használhatják a Garlic Forte-t?
Igen, a Garlic Forte a vegetáriánus és a vegán étrendnek is megfelelő összetevőket tartalmaz. A kapszula pullulánból készült.

10. A fokhagyma állítólag csökkenti a vérnyomást. Alacsony vérnyomás esetén is használható a Garlic Forte?
Azoknak, akik állandó jelleggel szednek gyógyszereket, engedélyt kell kérniük orvosuktól, valamint tanácsot kell kérniük abban, hogy milyen ételeket fogyaszthatnak. Az étrend-kiegészítő megfelelően megválasztott hatóanyag-mennyisége miatt fokozatosan fejti ki hatását, így a nemkívánatosok mellékhatások igen enyhék és az étrend-kiegészítő leállításával gyorsan megszűnnek.
Ne feledd, hogy az étrend-kiegészítők használata segít a megfelelő étrend fenntartásában, viszont nem segít betegségek gyógyításában.

11. Állítólag a fokhagyma fogyasztása nem ajánlott gyomorfekély vagy májbetegség esetén. Ilyen esetben szedhető a Garlic Forte?
Azoknak, akik állandó jelleggel szednek gyógyszereket, engedélyt kell kérniük orvosuktól, valamint tanácsot kell kérniük abban, hogy milyen ételeket fogyaszthatnak. Az étrend-kiegészítő megfelelően megválasztott hatóanyag-mennyisége miatt fokozatosan fejti ki hatását, így a nemkívánatosok mellékhatások igen enyhék és az étrend-kiegészítő leállításával gyorsan megszűnnek.
Ne feledd, hogy az étrend-kiegészítők használata segít a megfelelő étrend fenntartásában, viszont nem segít betegségek gyógyításában.

12. Van-e bármilyen ellenjavallat a Garlic Forte használatával kapcsolatban?
Egészséges emberek számára nincs ellenjavallat. Ha azonban allergiás vagy az étrend-kiegészítő bármelyik alkotóelemére vagy egészségügyi problémáid vannak, konzultálj orvosoddal az étrend-kiegészítő alkalmazása előtt.

13. A Garlic Forte-ben van GMO (génmódosított szervezetek)?
Nem, a Garlic Forte-ben nincs GMO.

14. A Garlic Forte-ben van glutén?
A Garlic Forte-ben nincs glutént tartalmazó összetevő. Azonban a más étrend-kiegészítőkkel való közös termelés miatt nyomokban tartalmazhat glutént.  

15. Milyen hosszú ideig szedhető a Gluten Forte?
A Garlic Forte-t legalább 3 hónapon keresztül használni kell, emellett fontos a kiegyensúlyozott étrend és az aktív, egészséges életmód. Majd tarts 2-3 hét szünetet. Vedd figyelembe az ajánlott napi adagot. Ne használd a készítményt a változatos étrend helyettesítésére.

16. Hogyan kell használni a kapszulákat?
Napi egy Garlic Forte kapszulát kell bevenni, bő vízzel leöblíteni. A terméket ne használd a változatos étrend alkalmazása helyett. A napi ajánlott mennyiséget ne haladd meg!

17. A Garlic Forte mindennapi alkalmazása biztonságos?
A Garlic Forte-t biztonságosan lehet használni az utasításnak megfelelően: egy kapszula naponta egy alkalommal.

18. A Garlic Forte-t lehet más étrend-kiegészítőkkel is szedni, például Immunavitával?
Igen, mivel a Garlic Forte és az Immunavita (kód: 5039)
kiegészítik egymás hatását. A Garlic Forte vírusölő és antibakteriális hatással rendelkezik, míg az Immunavita természetes C-vitamin gazdag forrása, amely az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges.

Töltsd le a terméktájékoztatót

30 hasonló termék: