Kövess minket Facebook-on

Sale! Immunity Garlic Power View larger

Immunity Garlic Power

5038

5 900,00 Ft

Információk

A Immunity Garlic Power étrend-kiegészítő természetes módon erősíti az immunrendszert annak érdekében, hogy a test könnyebben megbirkózzon a vírusokkal. Három erős, természetes eredetű hatóanyagot foglal magában: fokhagyma-, bodorrózsa- és ördögcsáklya-kivonatot.
Mi a különbség a Immunity Garlic Power és más piacon kapható, fokhagymát tartalmazó étrend-kiegészítők között?

Magas hatóanyag-koncentráció
A Immunity Garlic Power-ben található minden növényi kivonat a szabványoknak megfelelő, állandó, nagy mennyiségű hatóanyagot tartalmaz. Minden kapszula 4,2 mg allicint és 8,4 mg alliint tartalmaz, amelyek az egészség szempontjából igen értékesek, mivel felveszik a harcot a mikrobákkal, azaz a vírusokkal és baktériumokkal. Ezenkívül 10 mg-ban polifenolokat is tartalmaz, amelyek antioxidáns hatásuk révén pozitív hatással vannak a szervezet regenerálódására.

A "clean label" filozófiájának megfelelő összetétel
A "Clean label" azt jelenti, hogy az étrend-kiegészítő csak a szükséges összetevőket tartalmazza, töltőanyagok, sűrítők, tartósítószerek és egyéb szükségtelen anyagok nélkül.

Összetevői

Fokhagyma:

  • vírusölő hatással bír;
  • segít megelőzni a felső légutak fertőzéses betegségeinek kialakulását, valamint lerövidíti azok lefolyását;
  • természetes antibiotikumként is használják, meggátolja a baktériumok fejlődését

A fokhagyma egyéb jótékony hatásai:

  • segít immunrendszerünk általános erősítésében;
  • jó hatással van a tápcsatorna működésére és segít az élősködők eltávolításában;
  • reumaellenes hatású - csökkenti az ízületi gyulladást;
  • képes legyőzni a szabad gyököket és lassítja az újabbak kialakulását, ezáltal pedig késlelteti a szervezet öregedését.

Bodorrózsa:

  • immunrendszer-serkentő tulajdonságai miatt nagyra becsülik;
  • gátolja a vírusok terjedését*, mivel megakadályozza, hogy elhagyják a fertőzött sejteket, és megakadályozza, hogy további sejteket fertőzzenek meg;
  • antimikrobiális hatás széles spektruma: felveszi a harcot mind a vírusokkal, mind pedig a baktériumokkal, gombákkal, protozoákkal és az élesztőgombákkal;
  • antioxidációs hatású, megvédi a sejteket a szabadgyökök hatásai ellen.

*élő szervezeten kívül (in vitro) végzett kutatás

Ördögcsáklya:

  • fájdalomcsökkentő és gyulladáscsökkentő hatású (ahogyan azt a jelenleg végzett kutatások is igazolják)*
  • a fitoszterolok csökkentik a vér koleszterinszintjét, pozitív hatással vannak a szívre és a keringési rendszerre, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek;
  • A fenolsavak segítenek a káros baktériumok leküzdésében.

* http://www.czytelniamedyczna.pl/2469,korzenhakorosli-harpagophyti-radix-roslinny-lek.html

Trió: A fokhagyma + bodorrózsa + ördögcsáklya a legjobb választás azok számára, akik természetes módon szeretnék javítani szervezetük immunitását.

Alkalmazás

Használd a Immunity Garlic Power-t, amennyiben:

  • természetes módszert keresel a vírusok és baktériumok elleni védelemre
  • segíteni szeretnél immunrendszerednek
  • meg szeretnéd előzni a megfázás és a felső légutak fertőzésének kialakulását

valamint szeretnéd enyhíteni ezek lefolyását.
Használj napi egy kapszulát bő vízzel leöblítve.
Használd a Immunity Garlic Power-t az Vitamin C Natural. A két étrend-kiegészítő kiegészíti egymás hatékonyságát:

  • A Immunity Garlic Power vírusölő
  • és antibakteriális hatással rendelkező összetevőket juttat a szervezetbe, míg az Vitamin C Natural természetes C-vitamin gazdag forrása, amely az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges.

A Immunity Garlic Power 3 havi használatát követően ajánlott 2-3 hét szünetet tartani.

Csomagolás

40 pullulán kapszula

Kérdések

Immunity Garlic Power – gyakran ismétlődő kérdések
1. Mi az a Immunity Garlic Power?
A Immunity Garlic Power étrend-kiegészítő természetes módon erősíti az immunrendszert annak érdekében, hogy a test könnyebben megbirkózzon a vírusokkal.

2.  Milyen anyagokat tartalmaz a Immunity Garlic Power?
A Immunity Garlic Power három erős, természetes eredetű hatóanyagot foglal magában: fokhagyma-, bodorrózsa- és ördögcsáklya-kivonatot. A kapszula pullulánból készült.

3.  Miből áll a kapszula?
Egy Immunity Garlic Power kapszula a következőkből áll:
fokhagyma-kivonat, 6% allinra és 3% allicinre standardizálva,
bodorrózsa-kivonat 5% polifenolokra standardizálva,
ördögcsáklya-kivonat 1% harpagosidra standardizálva,
pullulán kapszula.

4. Mit jelent a kivonatok standardizációja?
A standardizíció azt jelenti, hogy az étrend-kiegészítő minden egyes kapszulájában állandó mennyiségű, megfelelően kiválasztott hatóanyagok vannak.

5. Mit jelent az, hogy a Immunity Garlic Power a „clean label” filozófiáját követi?
Az, hogy az étrend-kiegészítő a "clean label" filozófiájának megfelelő összetétellel rendelkezik, azt jelenti, hogy csak a szükséges összetevőket tartalmazza, töltőanyagok, sűrítők, tartósítószerek és más felesleges anyagok hozzáadása nélkül.

6. Ki használhatja a Immunity Garlic Power-t?
Az, aki természetes módon szeretné megerősíteni immunrendszerét a vírusokkal való küzdelemben.

7. A Immunity Garlic Power-t gyerekeknek is adhatjuk?
A termék nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Ennél idősebb gyerekek felnőtt felügyelete mellett szedhetik, amennyiben nem okoz számukra gondot a kapszula lenyelése. Azt ajánljuk, hogy kérdezze meg orvosát / gyermekgyógyászát, mielőtt az étrend-kiegészítőt gyermekének adja.

8. Terhes kismamák és szoptató anyukák is használhatják a Immunity Garlic Power-t?
A kiegészítő kezelés megkezdése előtt konzultálniuk kell kezelőorvosukkal, mivel valószínűleg más étrend-kiegészítőket is szednek (például szoptatást segítő étrend-kiegészítőket).

9. Vegánok és vegetáriánusok is használhatják a Immunity Garlic Power-t?
Igen, a Immunity Garlic Power a vegetáriánus és a vegán étrendnek is megfelelő összetevőket tartalmaz. A kapszula pullulánból készült.

10. A fokhagyma állítólag csökkenti a vérnyomást. Alacsony vérnyomás esetén is használható a Immunity Garlic Power?
Azoknak, akik állandó jelleggel szednek gyógyszereket, engedélyt kell kérniük orvosuktól, valamint tanácsot kell kérniük abban, hogy milyen ételeket fogyaszthatnak. Az étrend-kiegészítő megfelelően megválasztott hatóanyag-mennyisége miatt fokozatosan fejti ki hatását, így a nemkívánatosok mellékhatások igen enyhék és az étrend-kiegészítő leállításával gyorsan megszűnnek.
Ne feledd, hogy az étrend-kiegészítők használata segít a megfelelő étrend fenntartásában, viszont nem segít betegségek gyógyításában.

11. Állítólag a fokhagyma fogyasztása nem ajánlott gyomorfekély vagy májbetegség esetén. Ilyen esetben szedhető a Immunity Garlic Power?
Azoknak, akik állandó jelleggel szednek gyógyszereket, engedélyt kell kérniük orvosuktól, valamint tanácsot kell kérniük abban, hogy milyen ételeket fogyaszthatnak. Az étrend-kiegészítő megfelelően megválasztott hatóanyag-mennyisége miatt fokozatosan fejti ki hatását, így a nemkívánatosok mellékhatások igen enyhék és az étrend-kiegészítő leállításával gyorsan megszűnnek.
Ne feledd, hogy az étrend-kiegészítők használata segít a megfelelő étrend fenntartásában, viszont nem segít betegségek gyógyításában.

12. Van-e bármilyen ellenjavallat a Immunity Garlic Power használatával kapcsolatban?
Egészséges emberek számára nincs ellenjavallat. Ha azonban allergiás vagy az étrend-kiegészítő bármelyik alkotóelemére vagy egészségügyi problémáid vannak, konzultálj orvosoddal az étrend-kiegészítő alkalmazása előtt.

13. A Immunity Garlic Power-ben van GMO (génmódosított szervezetek)?
Nem, a Immunity Garlic Power-ben nincs GMO.

14. A Immunity Garlic Power-ben van glutén?
A Immunity Garlic Power-ben nincs glutént tartalmazó összetevő. Azonban a más étrend-kiegészítőkkel való közös termelés miatt nyomokban tartalmazhat glutént.  

15. Milyen hosszú ideig szedhető a Immunity Garlic Power?
A Immunity Garlic Power-t legalább 3 hónapon keresztül használni kell, emellett fontos a kiegyensúlyozott étrend és az aktív, egészséges életmód. Majd tarts 2-3 hét szünetet. Vedd figyelembe az ajánlott napi adagot. Ne használd a készítményt a változatos étrend helyettesítésére.

16. Hogyan kell használni a kapszulákat?
Napi egy Immunity Garlic Power kapszulát kell bevenni, bő vízzel leöblíteni. A terméket ne használd a változatos étrend alkalmazása helyett. A napi ajánlott mennyiséget ne haladd meg!

17. A Immunity Garlic Power mindennapi alkalmazása biztonságos?
A Immunity Garlic Power-t biztonságosan lehet használni az utasításnak megfelelően: egy kapszula naponta egy alkalommal.

18. A Immunity Garlic Power-t lehet más étrend-kiegészítőkkel is szedni, például Vitamin C Natural?
Igen, mivel a Immunity Garlic Power és az Vitamin C Natural (kód: 5039) kiegészítik egymás hatását. A Immunity Garlic Power vírusölő és antibakteriális hatással rendelkezik, míg az Immunavita természetes C-vitamin gazdag forrása, amely az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges.

Töltsd le a terméktájékoztatót

30 hasonló termék: