Kövess minket Facebook-on

Sale! Argan Queen tusfürdő 200 m View larger

Argan Queen tusfürdő 200 m

5047

2 290,00 Ft

Információk

Regenerálja, táplálja és hidratálja a bőrt fürdés közben. Csodálatos, keleti illatkompozíció, amely a fürdést teljes kikapcsolódássá változtatja. Összetevői 97%-ban természetes eredetűek. Összetevői többek között: argánolaj, aloelé, kávé-, kakaó- és vaníliakivonat.
Parabénektől, SLS-ektől és SLES-ektől mentes.

Összetevői

Az argánolaj igazi kincs szépséged szempontjából: regenerálja, táplálja és hidratálja bőrödet. Selymes puhaságot kölcsönöz neki, visszaadja természetes fényét, ragyogóbbá teszi a bőrt.
Az argánolaj erős feszesítő hatással bír. A bőrt egységesebbé, rugalmasabbá és feszesebbé teszi, csökkenti a hegeket és a stríákat. Kisimítja a ráncokat, táplálja a bőrt és javítja a színét.
Az Argan Queen tusfürdőben a természet kincstárának más ajándékaival kapcsoltuk össze:

  • Aloelé – hidratálja és frissíti a bőrt. Nyugtatja az irritálódott bőrfelületet. Bőröregedés-gátló, gyulladáscsökkentő hatású. Erős nyugtató hatást fejt ki égési sérülés, epilálás és horzsolás után.
  • Vaníliakivonat – antioxidáns lévén védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól és az oxidációs stressztől. Simítja és táplálja a bőrt, nyugtató hatással bír, erősíti a véredényeket. A vanília pihentető aromáját afrodiziákumnak tekintik.
  • Arabicakávé-kivonat - a koffein serkenti a vér mikrocirkulációját, és lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a sejtekben felhalmozódott felesleges víztől, ezáltal a bőr simábbá, feszesebbé és rugalmasabbá válik. Csökkenti a zsírszöveteket.
  • Kakaókivonat – energiát ad a bőrnek a sejtek szintjén, antioxidáns hatású, lehetővé teszi, hogy a bőr hosszabb ideig fiatalos maradjon. Felgyorsítja a zsírszövetek égetését.

Alkalmazása

Fürdés közben vidd fel a tusfürdőt megnedvesített bőrödre. Rövid ideig masszírozd vele a bőröd. Jól mosd le vízzel!

Űrtartalma

200 ml

30 hasonló termék: