Kövess minket Facebook-on

Sale! Zöld tea FORTE - kapszulákban View larger

Zöld tea FORTE - kapszulákban

5042

A szervezet vitalitását támogató, antioxidánsokat tartalmazó étrend-kiegészítő.

More details

4 400,00 Ft

Információk

A Green Tea Forte egy antioxidánsokat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely serkenti életerőnk növelését és megerősíti azokat a természetes mechanizmusokat, amelyek védelmezik a testet a szabad gyökök káros hatásaival szemben.    

Magas szabványosított hatóanyag koncentráció!
A standardizálás azt jelenti, hogy minden Green Tea Forte kapszula állandó, megfelelően válogatott hatóanyag-mennyiséget tartalmaz: 220 mg EGCG zöld teát, és polifenolokra standardizált 150 mg csalánkivonatot.

Összetevői

100%-ban természetes eredetű összetevők

Zöld tea:

 • gazdag antioxidánsforrás, amely megerősíti azokat a természetes mechanizmusokat, amelyek megvédik a testet a szabad gyökök káros hatásaival szemben;
 • segít fenntartani a normális vércukorszintet;
 • segít a normális koleszterinszint fenntartásában serkentve ezzel az érrendszer egészséges működését;
 • az energiaáramlás növelésével támogatja a test vitalitását.

Csalán:

 • támogatja a felesleges víz eltávolítását, vízelvezető hatású;
 • jótékony hatással van az anyagcsere-folyamatokra;
 • ásványi anyagok, különösen vas és polifenolok biztosításával erősíti a testet;
 • támogatja a test vitalitását.

Alkalmazása

Napi egy Green Tea Forte kapszulát kell bevenni lehetőleg éhgyomorra vagy reggeli közben. Lehetőleg ne használd az étrend-kiegészítőt este, mivel a zöldtea-kivonat okozhat álmatlanságot.
A legjobb eredmény elérése érdekében az étrend-kiegészítő használatát méregtelenítés után kezdjük, 3 hónapig alkalmazzuk, majd tartsunk 2-3 hét szünetet.

Csomagolás

30 pullulán kapszula

Kérdések

Green Tea Forte – gyakran ismételt kérdések

1. Mi az a Green Tea Forte?
A Green Tea Forte egy antioxidánsokat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely serkenti életerőnk növelését és megerősíti azokat a természetes mechanizmusokat, amelyek védelmezik szervezetünket a szabad gyökök káros hatásaival szemben.    

2.  Milyen összetevőket tartalmaz a Green Tea Forte?
A Green Tea Forte fő alkotóeleme a fiatalság elixírjének is nevezett zöldtea-kivonat, melyet főleg az EGCG polifenolok miatt kialakuló antioxidáns hatása miatt alkalmazzák. A csalánt évszázadok óta a népi gyógyászat értékes vasforrásaként használják a vérszegénység kialakulásának megakadályozására, valamint polifenoltartalmának köszönhetően „vért tisztító” gyógynövényként is alkalmazták. Ezenfelül támogatja a test vitalitásának fenntartását. A kapszula pullulánból készült.

3.  Miből áll a kapszula?
Egy Green Tea Forte kapszula a következőkből áll:

 • 400 mg zöldtea-kivonat, ebben 220 mg EGCG

Polifenolokra standardizált 150 mg csalánkivonat.
Semmilyen szükségtelen anyag nincs benne, csakis gondosan válogatott és megtervezett elemekből áll!  

4. Mit jelent a kivonatok standardizációja?
A standardizáció azt jelenti, hogy az étrend-kiegészítő minden egyes kapszulájában állandó mennyiségű, megfelelően kiválasztott hatóanyagok vannak.

5. Mit jelent az, hogy a Green Tea a „clean label” filozófiáját követi?
Az, hogy az étrend-kiegészítő a "clean label" filozófiájának megfelelő összetétellel rendelkezik, azt jelenti, hogy csak a szükséges összetevőket tartalmazza, töltőanyagok, sűrítők, tartósítószerek és más felesleges anyagok hozzáadása nélkül.

6. Ki használhatja a Green Tea Forte-t?
Aki természetes módon szeretné antioxidánsokkal segíteni fiatalságának és vitalitásának fenntartását.

7. A Green Tea Forte-t gyerekeknek is adhatjuk?
Nem, a Green Tea Forte csak felnőtteknek ajánlott.

8. Terhes kismamák és szoptató anyukák is használhatják a Green Tea Forte-t?
Nem.

9. Vegánok és vegetáriánusok is használhatják a Green Tea Forte-t?
Igen, a Green Tea Forte a vegetáriánus és a vegán étrendnek is megfelelő összetevőket tartalmaz. A kapszula pullulánból készült.  

10. Van-e bármilyen ellenjavallat a Green Tea Forte használatával kapcsolatban?
Egészséges emberek számára nincs ellenjavallat. Ha azonban allergiás vagy az étrend-kiegészítő bármelyik alkotóelemére, egészségügyi problémáid vannak vagy folyamatosan gyógyszereket szedsz, konzultálj orvosoddal az étrend-kiegészítő alkalmazása előtt.
Az étrend-kiegészítő megfelelően megválasztott hatóanyag-mennyisége miatt fokozatosan fejti ki hatását, így a nemkívánatos mellékhatások igen enyhék és az étrend-kiegészítő leállításával gyorsan megszűnnek.
Ne feledd, hogy az étrend-kiegészítők használata segít a megfelelő étrend fenntartásában, viszont nem segít betegségek gyógyításában.

11. A Green Tea Forte-ben van GMO (génmódosított szervezetek)?
Nem, a Green Tea Forte-ben nincs GMO.

12. A Green Tea Forte-ben van glutén?
A Green Tea Forte-ben nincs glutént tartalmazó összetevő. Azonban a más étrend-kiegészítőkkel való közös termelés miatt nyomokban tartalmazhat glutént.  

13. Milyen hosszú ideig szedhető a Green Tea Forte?
A Green Tea Forte-t legalább 3 hónapon keresztül használni kell, emellett fontos a kiegyensúlyozott étrend és az aktív, egészséges életmód. Ezután érdemes 2-3 hét szünetet tartani. Vedd figyelembe az ajánlott napi adagot. Ne használd az étrend-kiegészítőt a változatos étrend helyettesítésére.

14. Hogyan kell használni a Green Tea Forte-t?
Napi egy Green Tea Forte kapszulát kell bevenni lehetőleg éhgyomorra vagy reggeli közben. Lehetőleg ne használd az étrend-kiegészítőt este, mivel a zöldtea-kivonat okozhat álmatlanságot.
A legjobb eredmény elérése érdekében az étrend-kiegészítő használatát méregtelenítés után kezdjük, 3 hónapig alkalmazzuk, majd tartsunk 2-3 hét szünetet.
A terméket ne használd a változatos étrend alkalmazása helyett.

15. A Green Tea Forte mindennapi alkalmazása biztonságos?
A Green Tea Forte-t biztonságosan lehet használni az utasításnak megfelelően: egy kapszula naponta egy alkalommal. A napi ajánlott mennyiséget ne haladd meg!

16. Biztonsággal használható a Green Tea Forte és a Red Tea Forte együttesen? A teljes polifenoltartalmuk nem haladja meg az elfogadható normát?
A Green Tea Forte a Red Tea Forte-vel együtt is szedhető, nem áll fenn annak a veszélye, hogy meghaladjuk a napi polifenolbeviteli normát (az ajánlott adagolás betartásával: napi egy kapszula).

17. Milyen egyéb Blue Nature étrend-kiegészítőkkel együtt használhatjuk a Green Tea Forte-t?
A Green Tea Forte más Blue Nature összetevőkkel való összekapcsolása növeli a szervezet revitalizálásának sikerességét:

 • a test megtisztítása, méregtelenítése. A belekben lévő lerakódások megakadályozzák a megújulást, ezért először végezz tisztító kezelést a pH Body Balance étrend-kiegészítővel
 • kiegyensúlyozott étrend – a Mineral Balance kiegészíti az esetleges ásványianyag-hiányt

Töltsd le a terméktájékoztatót

30 hasonló termék: