Kövess minket Facebook-on

Sale! Fish Collagen Joints & Skin View larger

Fish Collagen Joints & Skin

5024

Pullulan kapszula formájú étrend-kiegészítő, amely biológiailag aktív kollagént biztosít.

Ebben a katalógusban található bármely termékre elköltött 3600 Ft után Fish Collagen Joints & Skin csak 1600 Ft

More details

1 600,00 Ft

5 900,00 Ft

Információk

Pullulan kapszula formájú étrend-kiegészítő, amely biológiailag aktív kollagént biztosít.

A fiatalító proteinként ismert kollagén elősegíti az ízületek, a csontok és az izmok egészségének fenntartását.

Enzimatikus proteolízissel nyerik ki, így megtartja az összes benne található egyedi peptidet (dipeptidet és tripeptidet) valamint aminosavat az aminosavláncok megfelelő szekvenciáiban.

A kollagén előállításának ezen innovatív módszere biztosítja annak biológiai funkcionalitását és képességeit, és így a fibroblasztokat a testünkben lévő megfelelő kollagén előállítására stimulálja.

Mivel megfelelően előkészített peptideket és aminosavakat biztosítunk szervezetünk számára, a test azonnal felszívja őket.

Az alapanyag halbőrből származik. Ez nagyon fontos információ, mivel az emberi testben termelt kollagén és a halkollagén szerkezete szinte azonos. A peptid spirálok (hélixek) különleges, hármas hélix (szuperhélix) formációban egyesülnek, ami elősegíti a halkollagén az emberi testben történő nagy fokú felszívódását.

Segíts a testednek a kollagén előállításában azáltal, hogy kiegyensúlyozottan táplálkozol, és egészséges, aktív életmódot folytatsz.

Hatóanyagok

A halbőrből származó HALKOLLAGÉNT enzimatikus proteolízis során nyerik ki. Ez megegyezik az emberi emésztőrendszerben előforduló proteolízissel. Ennek a specifikus eljárásnak köszönhetően az aminosavláncok megfelelő szekvenciáiban minden egyedi peptid valamint aminosav megmarad, ami serkenti biológiai működőképességüket és a fibroblasztok stimulálását, így megfelelő kollagén kerül előállításra.

A VADRÓZSA természetes C-vitaminban gazdag, amely feltétlenül szükséges a kollagén szervezetben történő előállításához.

A SZERVES KÉN (MSM) természetes módon is előfordul a szervezetben, a kollagén és a kreatin termelődéséért felelős. A kén létfontosságú anyag..Két kódolt aminosav részét képezi: metionin és cisztein. Ezenfelül más biológiailag fontos vegyületeket is tartalmaz, például vitaminokat. Tudományos kutatási eredmények megerősítik, hogy a kénhiány izom- és ízületi merevséget okozhat.

Használata

1-3 kapszula naponta.

Csomagolás

40 pullulán kapszulát tartalmaz.

Kérdések

Fish Collagen Joints & Skin – gyakran ismétlődő kérdések

1. Mi az a Fish Collagen Joints & Skin?
Étrend-kiegészítő, amely kiváló minőségű halkollagént, szerves ként és természetes, vadrózsakivonatból előállított C-vitamint tartalmaz. Hozzájárul az ízületek, a csontok, az izmok, a bőr, a haj és a köröm állapotának fenntartásához az emberi testben a kollagén megfelelő szintéziséhez.

2. Milyen fajtájú / típusú kollagént tartalmaz?
A Fish Collagen Joints & Skin halkollagént tartalmaz. A tudósok ezt tekintik a kollagén legjobb formájának, mert szerkezete megegyezik az emberi testben termelt kollagénével.

3. Mi a Fish Collagen Joints & Skin-ben felhasznált halkollagén nyersanyaga?
A Fish Collagen Joints & Skin étrend-kiegészítőben található kollagén halbőrből származik, ez a legjobban felszívódó kollagén, ez a legmagasabb minőségű.

4. Hogyan nyerik ki a kollagént?
A Fish Collagen Joints & Skin étrend-kiegészítőben található kollagént enzimatikus proteolízis során nyerik ki. Ez megegyezik az emberi emésztőrendszerben előforduló proteolízissel. Ennek a specifikus eljárásnak köszönhetően az aminosavláncok megfelelő szekvenciáiban minden egyedi peptid valamint aminosav megmarad, ami serkenti biológiai működőképességüket és a fibroblasztok stimulálását, így megfelelő kollagén kerül előállításra.

5. Milyen további összetevők találhatóak meg a Fish Collagen Joints & Skin-ben?
A Fish Collagen Joints & Skin vadrózsakivonatot is tartalmaz. Ez gazdag C-vitamin és szerveskén-forrás (MSM). Számos tudományos kutatás megerősíti, hogy a C-vitamin és a kollagén egyidejű bejuttatása növeli az étrend-kiegészítés hatékonyságát. Szerves kén hozzáadásával csökkenthetőek a mozgásszervi és bőrgyógyászati panaszok.

6. Miből áll a kapszula?
Egy Fish Collagen Joints & Skin kapszula 333 mg halkollagént, 67 mg csipkebogyó-kivonatot és 50 mg metil-szulfonil-metánt (MSM) tartalmaz. Ez utóbbi szerves kén néven is ismert. A kapszula pullulán bevonattal rendelkezik, amely teljesen természetes.

7. Ki használhatja a Fish Collagen Joints & Skin-t?
A Fish Collagen Joints & Skin-t 25 évesnél idősebb felnőtteknek ajánljuk. Ebben az életkorban az emberi test által természetesen előállított kollagén mennyisége csökkenni kezd, így már indokolt az étrend-kiegészítő használata a hiány kielégítése céljából. Különösen azoknak ajánlott használni a Fish Collagen Joints & Skin-t, akik gondoskodni akarnak ízületeik, bőrük, hajuk és körmük állapotáról. Mindazoknak használjuk kellene ezt a kollagéntartalmú étrend-kiegészítőt, akik aktívak, akiknek ízületei sérülés lehetőségének vannak kitéve, akik túlsúllyal rendelkeznek, vagy el vannak hízva vagy akiknek ízületei különösen megterheltek.

8. Terhes és szoptató nők használhatják a Fish Collagen Joints & Skin-t?
Terhes nőknek, azoknak, akik terveznek teherbe esni vagy szoptatnak, azt javasoljuk, hogy vitaminokkal és ásványi anyagokkal is egészítsék ki étrendjüket. Használat előtt beszélj orvosoddal.

9. Hallottam, hogy a kollagént C-vitaminnal együtt kell szedni.
A C-vitamin szükséges a kollagén megfelelő előállításához, a csontok, a porcok és a bőr megfelelő működésének biztosításához. Ezért a Fish Collagen Joints & Skin étrend-kiegészítő vadrózsakivonatot is tartalmaz, amely gazdag C-vitamin-forrás.

10. Hogyan kell használni a kapszulákat?
A Fish Collagen Joints & Skin-t naponta 1-3 alkalommal kell bevenni, bőségesen vízzel meginni. A terméket ne használjuk a változatos étrend alkalmazása helyett. A napi ajánlott mennyiséget ne haladjuk meg!

11. Milyen hosszú ideig lehet szedni a kapszulákat?
A kollagén a testben négyhavonta cserélődik, tehát érdemes egy kezelést ennyi időre tervezni. Vedd figyelembe az ajánlott napi adagot. Ne használd a készítményt a változatos étrend helyettesítésére.

12. Van-e valamilyen ellenjavaslata a Fish Collagen Joints & Skin szedésének?
Egészséges emberek számára nincs ellenjavallat. Ha azonban allergiás vagy az étrend-kiegészítő bármelyik alkotóelemére vagy egészségügyi problémáid vannak, konzultálj orvosoddal mielőtt elkezded szedni a Fish Collagen Joints & Skin-t.

13. Biztonságos minden nap szedni a Fish Collagen Joints & Skin-t?
A természetes kollagént biztonságosan lehet használni, amennyiben betartjuk az utasításokat: egy kapszula napi 1-2 alkalommal.

14. Gyerekek használhatják a Fish Collagen Joints & Skin-t?
A Fish Collagen Joints & Skin egy felnőtt szükségleteinek megfelelően lett kidolgozva. Az étrend-kiegészítő használata gyermekek számára nem ajánlott.

Töltsd le a terméktájékoztatót

30 hasonló termék: