Kövess minket Facebook-on

Hydroclinic testápoló tej

5003

1 890,00 Ft

Információk

Nagyszerű fürdés után – néhány másodperc alatt felszívódik. Semlegesíti a szárazság és érdesség érzetet. VÉGEREDMÉNY: hidratált, táplált, rugalmas, puha, selymes tapintású bőr.

Fáradt, érzékeny és irritációra hajlamos bőr mindennapos ápolásához. Bőr számára semleges pH ertekű.

Aktív összetevők

Tejproteinek – tejkivonatból származó szénhidrátokat, proteineket és lipideket tartalmazó anyagok keveréke. Ezen felül kalcium, valamint A és D-vitaminok gazdag forrása. Hidratáló, tápláló, revitalizáló és bőrrugalmasságot növelő tulajdonsággal rendelkezik.

Aloe kivonat – hidratáló, enyhítő hatású, gyorsítja a sebgyógyulás folyamatát.

Grapefruit kivonat – bőrvilágosító, simító, véredény erősítő hatású.

Shea vaj – összetétele telített és telítetlen esszenciális zsírsavakat, valamint A és E-vitamint tartalmaz. Jól felszívódik, ezáltal táplálva és regenerálva a bőrt. A bőr felületén lipid védőréteget hagy, mely segít megőrizni a bőr hidratáltságát és csökkenti a vízveszteséget. Természetes UV szűrőként működik, csökkenti a striákat.

Lenmagolaj – a növényi olajok közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz α-linolénsavat, mely antiallergén hatású. A lenmagolaj továbbá regenerálja és puhítja a bőrt.

Jojobaolaj – szerkezete hasonlít a bőrben található természetes viaszok szerkezetére, a jojobaolaj gyorsan felszívódik és a bőr legmélyebb rétegeibe is behatol. Erősíti az intercelluláris cementréteget, ezáltal megelőzve a bőr kiszáradását. Táplál és simít, védelmet nyújt a szabadgyökök káros hatása ellen.

Használat

Vigyen fel egy kevés tejet száraz bőrre, majd masszírozza be.
Fáradt, érzékeny és irritációra hajlamos bőr mindennapos ápolásához. Bőr szamara semleges pH ertekű.

Csomagolás

Űrtartalom 250 ml

30 hasonló termék: