Kövess minket Facebook-on

Wellness

Információ

Új termékek

 • ES5ENCE csomag
  ES5ENCE csomag

  ES5ENCE készlet: ES5ENCE nappali krém 5055 ES5ENCE szemhéjkrém 5057

  4 680,00 Ft
 • Holt-tengeri csomag
  Holt-tengeri csomag

  Holt-tengeri csomag: Holt-tengeri iszapot és sót tartalmazó szappan...

  3 180,00 Ft
 • Immunitás csomag
  Immunitás csomag

  Immunitás csomag: Immunity Garlic Power 5038 D3 2000 ADE+K 5053

  5 900,00 Ft
 • Szép hajszálak csomag
  Szép hajszálak csomag

  Szép hajszálak csomag: Hajdúsító sampon 500013 Hajdúsító balzsam 500017

  2 100,00 Ft
 • Black Action csomag
  Black Action csomag

  Black Action csomag: Fogfehérítő por 5094 Fehérítő fogkrém 5072

  3 140,00 Ft
 • Üveg vajtartó
  Üveg vajtartó

  Nagy vajkockához, legfeljebb 4,5 cm magasságig.Dekoratív, kifinomult...

  2 790,00 Ft
 • Bombontartó – cukortartó
  Bombontartó – cukortartó

  Nagyon elegáns, tökéletes kockacukorhoz, pralinéhoz és egyéb...

  1 490,00 Ft
 • Bambuszkanál
  Bambuszkanál

  Többfunkciós keverőkanálBambuszfából készült30 x 6 cm

  890,00 Ft
 • Bambuszlapát
  Bambuszlapát

  Minden konyhában ott a helyeBambuszfából készült30 x 6 cm

  890,00 Ft
 • Tealevélszűrő teáskannával
  Tealevélszűrő teáskannával

  Ideális leveles tea lefőzéséhezNagyszerű módon engedi ki magából a teafű...

  1 890,00 Ft
 • Tojástartók
  Tojástartók

  Hogyha a reggelihez a tojást ezekben a csirkelábakban szolgálod fel,...

  990,00 Ft
 • Fűszerkosár
  Fűszerkosár

  Tedd a fűszereket a kosárba, és miután kész az étel, egy mozdulattal...

  1 890,00 Ft

Leértékelések

Wellness

A Blue Nature jelenleg a cég által kínál termékek zászlóshajója. Megalkotásakor kiindulópontként az az elv szolgált, hogy a diéta valamint a szépség kulcsfontosságú szempontjai az egészséges, jó életnek, valamint a jó közérzetnek. A szépség és az étkezés ápolásakor a természet által kínált legjobb összetevőket kell felhasználni, így a Blue Natur...

A Blue Nature jelenleg a cég által kínál termékek zászlóshajója. Megalkotásakor kiindulópontként az az elv szolgált, hogy a diéta valamint a szépség kulcsfontosságú szempontjai az egészséges, jó életnek, valamint a jó közérzetnek. A szépség és az étkezés ápolásakor a természet által kínált legjobb összetevőket kell felhasználni, így a Blue Nature termékcsaládban többek között 100%-ban természetes iszap, valamint Holt-Tengeri ásványi anyagok, articsóka kivonat és acai gyümölcs kivonat található. A kínálatot teljes mértékben természetes és egészségügyi szempontból biztonságos étrendkiegészítők teszik teljessé, melyek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, mint pl. legjobb természetes kollagén, zöld tea kapszula, vagy a száj ápolására szolgáló Magyarországon egyedi nano-ezüst és gyógynövény alapú anyagok.

További információk

Wellness  A terméktartalaz 43

Subcategories

 • Étrend-kiegészítők

  A jó minőségű, leellenőrzött és biztonságos étrend-kiegészítők elősegítik a szervezet megfelelő alapanyagokkal való ellátását, melyek még a nagyon kiegyensúlyozott étrend alkalmazásakor is hiányozhatnak. Főleg akkor, amikor aktív életmódot folytatunk mind a munkában, mind a szabadidőnkben. A további vitaminok és tápanyagok elősegítik a jó forma megtartását, valamint a mindennapi kihívások könnyebb teljesítését.

 • Egészség és szépség

  Egészség és szépség – nem lehetséges az egyik fenntartása a másik ápolása nélkül. A Betterware a legelejétől tisztában van ezeknek a tényezőknek az életminőségre gyakorolt hatásával, így minden, még a legapróbb szempontban is megpróbálja azokat megőrizni és javítani.

 • Szép mosoly

  Az egészséges fogak és a gyönyörű mosoly elválaszthatatlan párost képeznek, így mindkettő fenntartásához elengedhetetlen a száj megfelelő higiéniája és ápolása. A Dental termékcsalád a Betterware által lett létrehozva azokat a személyeket szem előtt tartva, akik szeretnék a fogukat hatékonyan ápolni és ezzel hosszan megőrizni az egészséges és szép mosolyt.

 • Kávé és csokoládé

  A gondosan kiválasztott, legjobb minőségű magokból készült kávéknak nemcsak az íze élvezetes, de a szervezetre való tekintettel is serkentő hatásúak, mind munkában mind azon kívül. A Betterware által kínált kávétípusok mindenkinek, még a legigényesebb műkedvelőnek is lehetővé teszik olyan kávé fogyasztását, mely nemcsak finom, de egészséges is.

 • Teák

  Amennyiben teakedvelő vagy, és nagy figyelmet fordítasz az ízvilágra, úgy a Blue Nature teák Neked szólnak. A Blue Nature által kínált termékek a gondosan kiválogatott, legjobb minőségű teákból jöttek létre, melyeknek friss levelei a tiszta és ökológiai Sri Lanka területén található ültetvényeken kerülnek begyűjtésre kézzel. A Táncos papaya rumos-cseresznyés, vagy a ”napos kert” zöld tea mind olyan termék, melyet muszáj kipróbálnod.

 • Kozmetikumok

  Az egészség és a tökéletes közérzet mellett szeretnénk biztosítani számodra a gyönyörű bőrt is, ezért hoztuk létre a Blue Nature Innovative Cosmetics szériát.
  A Perfect Beauty termékcsalád termékei technológiailag fejlett hatóanyagokat tartalmaznak, köztük számos szabadalmaztatott, bizonyított hatékonyságú ránctalanító, regeneráló és fiatalító szert. Az egész Perfect Beauty szériára vonatkozik, hogy nem tartalmaz parabént!
  Alkalmazás: Minden bőrtípusra, mind érett bőrre, mind fiatalítani kívánt bőrre  használható kúraként. Sejtszintű regeneráció.

oldalra
Mutatja 13 - 24 of 43
Mutatja 13 - 24 of 43