Kövess minket Facebook-on

Sale! Hydroclinic sampon View larger

Hydroclinic sampon

5184

Intenzíven hidratálja a hajszálakat. A benne lévő tejfehérjéknek és kreatinnak köszönhetően megerősíti és visszaépíti őket. Nem tartalmaz parabéneket, szilikonokat, SLES-t és SLS-t.

More details

1 890,00 Ft

Információk

Ápold hajszálaidat már mosás közben is! Hajad fényének és egészséges kinézetének visszaállításához használd rendszeresen a Hydroclinic sampont.

A benne lévő tejfehérjéknek és kreatinnak köszönhetően hidratálja, erősíti és visszaépíti a hajszálakat. Kellemes illattal rendelkezik, semleges pH-értékkel bír a bőr számára.

Hatóanyagai

  • A kreatin hidratálja, erősíti és simábbá teszi a szálakat. Tökéletesen felszívódik a sérült hajszálak szerkezetében, belülről visszaépítve azokat. A hajad szépsége nagy mértékben a kreatinban található kén-aminosavaktól függ.
  • A tejfehérjék gazdag kalciumforrást, valamint A- és D-vitamin-komplexumot nyújtanak. Hidratálják, táplálják és helyreállítják a hajszálak egészségét. Erősítik a bőrt és a hajat, felgyorsítják regenerációjukat.
  • A laktóz fenntartja a nedvességet, táplálja, erősíti és fényt ad a fénytelen hajnak.

Alkalmazása

Vigye fel a sampont nedves hajára, gyengéden masszírozza, amíg habzani kezd. Ezután alaposan öblítse le a haját langyos vízzel. Szükség esetén ismételje meg ezt a folyamatot!

Csomagolás

250 ml űrtartalmú

30 hasonló termék: