Kövess minket Facebook-on

Sale! Rumos-meggyes csokis ital View larger

Rumos-meggyes csokis ital

5173

1 650,00 Ft

2 050,00 Ft

More info

Érezd a krémes csokoládé mennyei ízét, melyet rumos-meggy-aroma tesz teljessé. A csokiport desszertek elkészítéséhez is felhasználhatod, így még gazdagabb ízt adva nekik.

A krémes, bársonyos csokoládé gazdag aromájával kényezteti ízlelőbimbóidat. Sokféle módon elkészítheted akár kedvenc fűszereid, tej és tejszínhab hozzáadásával is. Kóstold meg a csokoládé mennyei ízét - pont úgy, ahogy szereted!  Csökkentett zsírtartalmú kakaóport (21%) és sovány tejport tartalmaz.

Ideális azok számára, akik számára nem csak az édes íz a fontos, de az is, hogy karcsúak maradjanak. Egy csésze csokoládés ital átlagosan négyszer kevesebb kalóriát tartalmaz, mint 100 g csokoládé. Így élvezhetjük a csokoládé ízét anélkül, hogy a plusz kilók miatt kellene aggódnunk.

A csokoládé kiváló triptofánforrás, amely a szervezetben szerotoninná alakul át és jó közérzetünkért felel. Magas antioxidáns- és magnéziumtartalma miatt segít csökkenteni a stresszt.
Keverd össze a csokoládéport forró tejjel vagy vízzel, és kész is a finom ital. Ízletes desszertek készítéséhez is használható.

Csomagolás: 120 g

7 hasonló termék: