Kövess minket Facebook-on

Sale! Holttengeri iszapot és sót tartalmazó szappan View larger

Holttengeri iszapot és sót tartalmazó szappan

5069

Egyedülálló holt-tengeri só- és iszapkompozíciót tartalmaz, tele van ásványi anyagokkal, amelyek jótékony hatást fejtenek ki bőrünkre. Teljesen természetes, nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, hidratálót, sem pedig lágyítót. A természetes illóolajok finom aromája fürdés után frissességgel és nyugodtsággal tölt el. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

More details

1 390,00 Ft

1 790,00 Ft

Információk

A szappan működése:

Arc:

  • a zsíros, aknékkal és pattanásokkal teli, fáradt és feszült bőr revitalizálása
  • a fáradt és stresszel teli bőr revitalizálása.

Test:

  • támogatja az atópiás bőrgyulladás, a pikkelysömör és bőrgomba gyógyítását,
  • a cellulit elleni kezelés elemeként

Haj:

  • a korpásodás és a seborrheás bőrgyulladás elleni küzdelem.

Összetevők

A szappan a Holt-tengerből származó, nagyon finoman őrölt karnallitsót tartalmaz. A mikrogranulátumoknak köszönhetően a szappannal végzett bőrradírozás nem okoz kellemetlen érzést, sem bőrirritációt.
A szappanban található holt-tengeri iszap rendkívül gazdag ásványi összetétellel rendelkezik, amelynek köszönhetően tökéletesen megtisztítja a zsíros bőrt, ugyanakkor kiváló eredményeket hoz az érett bőr kezelésében. Az ásványi anyagok antioxidáns hatásúak, késleltetik a bőr öregedését.
Nem tartalmaz lágyítót, sem pedig tartósítószereket.

Alkalmazás

Napi bőrtisztításhoz fürdőkádban vagy a zuhany alatt. Mindenki számára megfelelő, viszont használata nem ajánlott nagyon érzékeny és irritált bőr esetén. Zsíros vagy kevert bőrre különösen ajánljuk. Ideális zsíros haj mosására is!

Csomagolás

100 g

Szakértő tanácsa

A Holt-tenger megérdemli, hogy a természet csodájának hívják.  A Holt-tengeri iszapot és sót felhasználó kezelések, valamint az azokon alapuló kozmetikumok a bennük lévő értékes elemek egyedi tartalmának köszönhetően javítják a bőr állapotát.
A szappan mindenki számára használható, kivéve nagyon érzékeny és irritált bőr esetén. Zsíros vagy kevert bőrre különösen ajánljuk. Ideális zsíros haj mosására is!

29 hasonló termék: